Vindecă ciuperca unghiilor cu Aloe Vera

25/01/2017
Vindecă ciuperca unghiilor cu Aloe VeraVindecă ciuperca unghiilor cu Aloe Vera

Ciuperca unghiilor este o infecție care afectează, în mod special unghiile persoanelor mai în vârstă. Ciuperca unghiilor afectează și persoanele mai tinere, dar cazurile sunt mai rare. Nu este încă sigur cum o contracarăm, însă este știut faptul că bărbații  sunt mai afectați decât femeile. Odată ce aceste ciuperci ajung la unghiile de la picioare este greu să scăpăm de ele. Pentru a preveni apariția ciupercilor este bine să avem o igienă corespunzătoare a picioarelor, să avem mereu picioarele și unghiile uscate să purtăm încălțăminte potrivită mărimii piciorului nostru.

Tratamentul naturist pentru ciuperca unghiilor vs tratamentul clasic

Cu toate acestea, măsurile menționate mai sus nu ne garantează că vom scăpa de ciuperca unghiilor. În acest sens, este bine să avem în vedere următoarea metodă de tratament. Prin urmare, dacă ai ciuperca unghiilor și nu dorești să apelezi la clasicele medicamente, care de multe ori vin cu efecte secundare neplăcute, noi venim cu alternative. Există cu siguranță căi de atac (alternative) naturale, care te vor scăpa de această ciupercă încăpățânată. Tratamentul îl voi descrie mai jos. Chiar dacă acesta nu te scapă la fel de repede, precum tradiționalele medicamente, totuși este un tratament eficient si natural, fară compuși chimici.

Încearcă tratamentul cu gel pur de Aloe Vera pentru a vindeca ciuperca unghiilor

Înainte de a aplica gelul de Aloe Vera pe unghiile afectate, înmoaie degetele de la picioare într-o soluție. Această soluție se prepară acasă din 50% oțet de mere și 50% apă caldă. Asigură-te că picioarele tale stau înmuiate în această soluție în jur de 20 de minute. După cele 20 de minute, clătește picioarele și așteaptă să se usuce complet.

Aplică gelul pur de Aloe Vera pe o dischetă curată din bumbac și masează ușor zona. Așteptă până când gelul de Aloe Vera intră în piele sau se usucă pe unghie, iar apoi acoperă picioarele cu șosete curate din bumbac. Acest tratament se utilizează zi de zi, timp de două săptămâni.

Încearcă uleiul de oregano pentru a-ți masa picioarele afectate de ciuperca unghiilor

În plus față de gelul din Aloe Vera, poți utiliza și ulei de oregano. Uleiul de oregano este un remediu natural care a fost utilizat chiar de grecii antici. Acesta are efect anti-septic, anti-viral, anti-bacterian și anti-fungic.