Mineralele din gelul pur de Aloe Vera detoxifiază organismul. Știai?

01/02/2017
Mineralele din gelul pur de Aloe Vera detoxifiază organismul. Știai?

De sărbători suntem obișnuiți cu excesul de orice fel. Cu toate acestea, excesul alimentar este cel mai frecvent întâlnit. Dacă și tu ai mâncat mult de sărbători sau efectiv dorești să îți detoxifici organismul în mod natural, îți recomandăm să utilizezi gelul pur de Aloe Vera. Gelul pur de Aloe Vera ajută la detoxifiere, dar și la imunizarea organismului.

Astfel, după cura cu gel de Aloe Vera nu îți vei simți organismul slăbit, așa cum se întâmplă în cazul multor cure de slăbire sau diete. Dimpotrivă, organismul tău va fi plin de energie și te vei simți ușor.

Trebuie doar să consumi în fiecare dimineață preparatul de mai jos. Ideal ar fi să îl consumi pe stomacul gol.

O lingură de Aloe Vera amestecată cu sucul de la o lămâie, 1 cană de apă calduță și miere după gust, sunt ingredientele care fac minuni. 

Gelul pur de Aloe Vera are în componența sa 20 de minerale. Printre acestea, enumerăm: calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru și mangan. Toate acestea, acționează împreună pentru a stimula căile metabolice ale enzimelor. Zincul acționează ca antioxidant în celulele corpului, contribuind la detoxifierea corpului.

Enzimele și aminoacizii din Aloe Vera îmbunătățesc digestia

Nu doar că enzimele din gelul pur de Aloe Vera îmbunătățesc digestia, însă ele contribuie și la eliberarea grăsimilor din organism. În egală măsură, acestea previn acțiunea bacteriilor, imunizând organismul uman.

Un alt avantaj major al gelului pur de Aloe Vera pentru detoxifierea organismului este dat de prezența vitaminelor B. Aloe Vera este una dintre puținele plante care conțin complexul de vitamine B.  Vitaminele B12 sunt cele care contribuie la metabolismul acizilor.

Polizaharidele din gelul de Aloe Vera sau magia curelor de slăbire

Polizaharidele din Aloe Vera au efecte curative și acționează ca un adevărat imunizator pentru organismul uman.