Gelul extras din frunze de Aloe Vera vindecă cancerul

03/03/2017

Gelul extras din frunze de Aloe Vera vindecă cancerulGelul extras din frunze de Aloe Vera vindecă cancerul

Aloe Vera este planta despre care s-au scris probabil cele mai multe studii. Multe dintre ele au făcut referire la beneficiile pe care această plantă le aduce atunci când este utilizată extern, dar și despre utilizarea sa internă s-au scris multe. Am văzut că planta este din ce în ce mai prezentă în viața veganilor.

Aloe Vera stimulează funcțiile sistemului imunitar și distruge tumorile canceroase.

Cercetările științifice arată că Aloe Vera are proprietăți puternice pentru vindecarea cancerului.  Asta înseamnă că gelul de Aloe Vera ajută, deoarece stimulează funcționarea sistemului imunitar în timp ce distruge tumorile canceroase.

Un studiu publicat in Immunopharmacology International (1995) a arătat că polizaharidele din Aloe Vera au prezentat activități de activare a macrofagelor potente. Aceasta ajută inclusiv la producerea unor volume crescute de oxid nitric (care are un potențial antitumoral).
Personal, eu cred că orice persoană care dorește să prevină sau să vindece cancerul ar trebui să investigheze în mod serios beneficiile plantei de Aloe Vera, ca parte a rețetei lor pentru eliminarea cancerului din organism.

Pentru a fi eficient în tratarea cancerului, gelul de Aloe Vera nu trebuie să fie singurul inclus în tratament.

Tratamentele pentru cancer nu se bazează exclusiv pe gelul din frunzele de Aloe Vera, mai ales că există zeci de cure pentru vindecarea cancerului, care sunt acum bine cunoscute în medicina naturopatică.

Combinând cele mai potrivite plante aromatice (cum ar fi cu gheare de pisică), (sau spirulina), terapii avansate (cum ar fi administrarea intravenoasă a vitaminei C), terapia cu oxigen și celelalte modalități vă vor oferi cele mai bune rezultate în lupta cu orice formă de cancer. Pentru a urma un tratament adecvat este indicat să lucrați cu un medic naturopat.