Gelul de Aloe Vera contribuie la creșterea sânilor

25/01/2017
Gelul de Aloe Vera contribuie la creșterea sânilorGelul de Aloe Vera contribuie la creșterea sânilor

Când vine vorba de Aloe Vera, majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu proprietățile sale de vindecare a pielii. De la arsuri solare la tăieturi, gelul de Aloe Vera este cel mai bun produs pentru mulți oameni. Da, gelul de Aloe Vera este foarte bun pentru piele, dar știați ca poate fi folosit și pentru mărirea naturală a sânilor?

Ce este Aloe Vera?

Aloe Vera este o plantă care are frunze groase, pline cu gel, care în general este aplicat pe piele și face minuni. Gelul, de asemenea poate fi transformat în suc, ce poate fi consumat ca atare sau adăugat altor băuturi și piureuri.

Rolul gelului de Aloe Vera în creșterea sânilor

Consumul gelului de Aloe Vera este benefic de asemenea pentru creșterea naturală a sânilor. Mai jos am prezentat câteva dintre beneficiile pentru sâni ale plantei de Aloe Vera.

Gelul de Aloe Vera stabilește echilibrul hormonal

Gelul de Aloe Vera conține fitoestrogeni, care sunt asemănători estrogenului și astfel pot fi importanți pentru creșterea sânilor. Există o serie de studii, inclusiv unul publicat în revista Bio-organic Medicinal Chemistry Letters în 2001 și un altul  în Archives of Pharmacal Research în 2008, care au constatat că extractul de Aloe activează receptorii de estrogen și stimulează creșterea celulelor din sâni, mimând efectele estrogenului.

Alt studiu publicat în Journal of Jahrom University of Medical Sciences în 2013 a dovedit faptul că Aloe Vera a crescut nivelurile de estrogen la șoareci și, ca urmare a acestui studiu s-a ajuns la concluzia că Aloe Vera ar putea avea efecte pozitive asupra procesului de fertilitate.

Gelul de Aloe Vera contribuie la îmbunătățirea circulației

Gelul de Aloe Vera poate îmbunătăți circulația sângelui în zona în care este aplicat, iar acesta este și motivul pentru care Aloe Vera accelerează procesul de vindecare al unei răni. Acest lucru poate fi benefic pentru creșterea sânilor, deoarece creșterea circulației sângelui înseamnă mai multe substanțe nutritive și oxigen în această zonă.

Gelul de Aloe Vera conține aminoacizi esențiali

Aminoacizii sunt piatra de temelie a corpului și sunt importanți pentru creșterea naturală a sânilor. Obținerea aminoacizilor se face din dietă, deoarece corpul nostru nu îi produce. Consumarea de gel pur de Aloe Vera poate fi o soluție simplă de obținere a dozei necesare de aminoacizi.

Aloe Vera este bogat în vitamine (vitaminele A, B, C și E), precum și numeroase minerale (cupru, zinc și potasiu). Aceste vitamine și minerale pot ajuta menținerea corpului într-o stare bună de sănătate, necesară creșterii optime a sânilor.

Așadar, ți-am oferit încă un motiv în plus să te bucuri de gelul pur extras din frunzele de Aloe Vera.