Despre noi

Ce ne face să fim cei mai buni? Vă oferim numai gel pur 100% de Aloe Vera!

Vă oferim gel pur 100% de Aloe Vera și produse cosmetice BIO pe bază de gel pur de Aloe Vera!

Regina Plant comercializează frunze ale plantei de Aloe Vera Barbadensis. Acestea conțin gelul în stare naturală.

Frunzele de Aloe Vera Barbadensis pot fi depozitate și păstrate mai mult timp, fără ca gelul să își piardă proprietățile și fără a fi necesar adosul de conservanți. Ne concentrăm pe o înțelegere mai profundă a potențialului utilizării Aloe Vera Barbadensis pentru o varietate de nevoi de sănătate și frumusețe. Politica Regina Plant are la bază următoarele principii:

  • Natura are remedii, care adesea sunt mai eficiente și mai bune pentru sănătatea noastră decât are de oferit orice farmacie sau medicament. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a vă ajuta să identificați aceste remedii și de a alege un stil de viață sănătos.
  • Cu cât putem introduce în viața noastră mai multe substanțe neprocesate, cu atât proprietățile acestor substanțe sunt mai vizibile în viața noastră. Prin urmare, gelul de Aloe Vera Barbadensis, oferit de Regina Plant este varianta cea mai potrivită pentru consum. Acest gel nu este filtrat, pasteurizat și nu conține substanțe chimice. Fiecare tratament ,,artificial” – fie prin supra-încălzire, fie prin adăugarea de conservanți chimici – aduce modificări asupa proprietăților naturale ale gelului.
  • Orice produs, care are în componența sa gel de Aloe Vera și care poate sta pe raftul unui magazin mai multe luni este suspect, în opinia noastra, deoarece gelul de Aloe Vera își pierde 95% din proprietăți odată procesat. Mai mult decât atât, suntem conștienți că legumele și fructele în stare naturală sunt preferate în detrimentul conservelor, compoturilor etc..  În primul rând pentru că legumele, fructele și plantele își pierd mare parte din proprietăți dacă sunt procesate, dar și pentru că în acest procedeu este necesară adăugarea de conservanți care pot prezenta riscuri inutile pentru sănătate. Prin urmare, Regina Plant a decis că este mai bine să comercializeze gelul de Aloe Vera Barbadensis în stare proaspătă.

Obiective Regina Plant:

Educarea consumatorilor, care doresc să urmeze un stil de viață sănătos și doresc să utilizeze gel de Aloe Vera Barbadensis. În acest sens, vom încerca să oferim publicului nostru o serie de  trucurile zilnice de frumusețe sau rețete de consum pe bază de Aloe Bera.

Oferirea de informații referitoare la extragerea gelului de Aloe Vera direct din frunzele de Aloe Vera. 

Bine ai venit pe site-ul nostru! Ne pasă de tine, în măsura în care ție îți pasă de tine!