Descoperă beneficiile uimitoare ale gelului de Aloe Vera pentru părul tău

30/01/2017

Descoperă beneficiile uimitoare ale gelului de Aloe Vera pentru păr

Descoperă beneficiile uimitoare ale gelului de Aloe Vera pentru păr. Aloe Vera soluție pentru creșterea părului.

Știm cu toții cât de greu crește părul atunci când el nu are suficiente elemente hrănitoare. Ingredientele naturale din Aloe Vera ajută la hrănirea rădăcinii părului și reducerii căderii părului. Aplică gelul de Aloe Vera scalp, masează scalpul și lasă-l să acționeze o oră înainte de spălarea părului.

 Îndepărtează mătreața cu Aloe Vera. 

Aloe Vera ajută la reducerea mătreții datorită acțiunii sale anti-septice. Se adaugă 5-10 picături de lămâie peste 3 linguri de gel de Aloe Vera. Amestecul se utilizează pentru a masa scalpul cam cu o oră înainte de spălarea părului.

Utilizează Aloe Vera pentru tăieturi și arsuri.

Aloe Vera vindecă și previne infecția atunci când este aplicată pe tăieturi minore și arsuri, ca urmare a acțiunii anti-bacteriene și anti-septice. Poti folosi gel de Aloe Vera cu busuioc ca un antiseptic natural.

Aloe Vera pentru cancerul de piele.

Activitatea anti-tumoare a Aloei Vera este atribuită proprietăților ce ajută la repararea pielii. Acestea refac stratul de piele și vitaminizează epiderma, astfel încât pielea este mai plină de vitalitate.

Vindecă arsurile cu Aloe Vera.

Această utilizare a Aloei Vera împotriva arsurilor este susținută de un studiu care a arătat o creștere în mod semnificativ a refacerii zonelor afectate de arsuri.  Se pare că Aloe Vera este chiar mai eficientă decât multe alte tratamente clasice pentru arsuri.

Aloe vera pentru lichen Planus

Lichen Planus este o afectiune comună a pielii caracterizată printr-o erupție de culoare violet, însoțită de mâncărime. În cazul aplicării de gel de Aloe Vera pe zonele infectate, rezultatele sunt vizibile imediat.

Aloe vera pentru psoriazis

Atât aplicarea, cât și aportul de Aloe Vera reduce leziunile de psoriazis din cauza acțiunilor anti-proliferativă și anti-inflamatoare. Un studiu a ajuns la concluzia că gelul de Aloe Vera poate fi mai eficient decât crema cu steroizi în reducerea simptomelor clinice ale psoriazisului. Mai multe informații