Gel anticelulitic, pe bază de gel natural de Aloe Vera

Gel anticelulitic, pe bază de gel natural de Aloe Vera 225 ml

(0 evaluari)
0 out of 5

110.00 lei

 • Descriere

 • Gel anticelulitic, pe bază de gel natural de Aloe Vera. Aceasta contribuie la reducerea celuliltei în doar câteva zile de la aplicare. Mai mult, îmbunătățește elasticitatea și hidratează pielea în mod vizibil.

  Gel anticelulitic, pe bază de gel natural de Aloe Vera – beneficii

  Este o cremă pe bază de cofeină și gel de Aloe Vera, care acționează asupra celor mai profunde straturi ale pielii tale. Cu această cremă vei avea rezultate vizibile în numai 14 zile de la prima utilizare. Este produsul minune, indicat în special în perioada primăverii, când îți pregătești corpul pentru mersul la plajă sau piscină.

  Ingrediente gel anticelulitic

  Aloe Vera, care hidratează pielea și grăbește procesul de refacere a celulelor pielii.
  Glicerina, care este cunoscută pentru faptul că are efect hidratant.
  Cofeină

  Cum utilizezi gelul anticelulitic pentru a vedea rezultatele în timp util?

  Masează zonele afectate, de preferință dimineața. Nu uita să repeți procedura în mod cotidian, în prima lună de utilizare. După o lună de utilizare poți să aplici gelul la două zile. În prima lună, gelul acționează și diminuează celulita. În luna a doua trebuie să îl aplici gelul în scop preventiv.

  Ai grijă să însoțești masajele anticelulitice cu exerciții fizice. Îți recomand acest lucru, deoarece nu există cremă cu efect anticelulitic, care să acționeze de una singură. Aceata trebuie să fie combinată cu sport și cu o alimentație corespunzătoare.

  În plus, trebuie să renunți la alimentele grase, la dulciuri și la băuturile alcoolice. Ai grijă să îți echilibrezi bine mesele și să consumi zilnic minim 2 L de apă pe zi. Nu ignora nici fruncte, nici legume proaspete.

  Aplică un strat generos pe zonele afectate de celulită și masează până ce gelul pătrunde în piele. Dacă ai timpul și răbdarea necesară poți recurge chiar și la dușuri reci și fierbinți. Acestea au rolul de a îmbunătăți circulația sângelui, iar pielea ta va avea un aspect mai tânăr și revigorat.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel anticelulitic, pe bază de gel natural de Aloe Vera 225 ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *