Exfoliant organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera

Exfoliant organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera

(0 evaluari)
0 out of 5

120.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Exfoliant organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera Exfoliantul natural cu efect de hidratare pe bază de extract de sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera este un exfoliant care curăță porii fără a afecta echilibrul natural al pielii.

  Are rolul de a curăța, împrospăta, elimina impuritățile pielii și de a o hidrata. Extractul natural din sâmburi de caisă se absoarbe rapid, lăsând pielea hidratată fără să o încarce. Extractul de sâmburi de caise are o valoare nutritivă ridicată pentru piele, deoarece este foarte bogat în acizi grași și omega-6.
  Este un exfoliant care calmează și regenerează pielea. Gelul de Aloe Vera din componența sa are proprietăți antioxidante recunoscute. În consecință, nu modifică echilibrul natural al pielii atunci când pielea este exfoliată și încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor pielii.

  Este recomandat pentru persoanele care au probleme cu acneea, deoarece pătrunde prin cel puțin în 3 straturi ale epidermei. Prin urmare, va îmbunătăți regenerarea celulară a pielii, deoarece îndepărtează straturile epidermei superioare.
  În plus, gelul pur de Aloe Vera din acest exfoliant este extrem de bogat în aminoacizi esențiali și are mai mult de 75 de substanțe benefice pentru pielea noastră. Exfoliantul are o textură cremoasă și un parfum delicat de fructe.

  Mod de utilizare exfoliant organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera

  Este un gel extrem de ușor de aplicat. Îți recomand să-ți umezești fața și gâtul. Ia cantități mici pe vârfurile degetelor și masează în sens circular zonele mai sus amintite. Masează 5-10 minute aceste zone, după care clătește cu apă călduță. Apoi șterge fața cu un prosop curat sau cu șervețele absorbante și aplică o cremă de față cu efect hidratant. Procedeul se repetă odată la 4-5 zile.
  După îndepărtarea straturilor de piele moartă, pielea va părea mai luminoasă și mai vitalizată.

  Depozitarea exfoliantului organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera
  Se depozitează într-un loc uscat și răcoros. Departe de lumina directă a soarelui. Îți recomand să aplici exfoliantul cu o lingură de plastic pentru a nu contamina produsul cu degetele.

  Produsul este valabil 12 luni de la momentul deschiderii sale.

  Prezentarea exfoliantului organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera

  Cutie din plastic de 50 ml.

  Produs în Insulele Canare cu ingrediente naturale organice.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Exfoliant organic din sâmburi de caisă și gel de Aloe Vera”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *