Cum utilizăm gelul pur de Aloe Vera pentru un ten mai luminos în timpul iernii?

22/11/2016
Cum utilizăm gelul pur de Aloe Vera pentru un ten mai luminos în timpul iernii?Cum utilizăm gelul pur de Aloe Vera pentru un ten mai luminos în timpul iernii?

Aloe Vera este o plantă suculenta, care este utilizată în numeroase produse de îngrijire a frumuseții. Așa cum am mai arătat și în articolele precedente, aceasta plantă este o plantă miraculoasă, motiv pentru care gelul extras din frunzele sale este utilizat pentru scopuri medicale și de îngrijire a pielii. Gelul pur de Aloe Vera are un conținut ridicat de polizaharide, lectine și minerale.

Nu este nou pentru voi, dragi cititori faptul că acest gel are nenumărate beneficii pentru piele, păr și sănătate. Poate banal pentru unii, dar acest gel de Aloe Vera este de real folos pentru piele, deoarece este un puternic hidratant.

Gelul pur, extras din frunzele de Aloe Vera vindecă tăieturi, răni și, de asemenea, coșuri și acneea de pe față

Cum acționează gelul pur de Aloe Vera pentru tratarea acneei? În primă fază, acesta reduce infecția bacteriană, apoi hrănește pielea, reușind să vindece rapid acneea.  În plus, gelul pur de Aloe Vera usucă coșurile, și de asemenea, reduce roșeața în mod eficient.

Și mai minunat la acest gel este faptul că el are efecte anti-îmbătrânire. Prin urmare, dacă ne masăm pielea cu gel de Aloe Vera, pielea noastră va fi menținută mai tânără pentru mai mult timp.

Gelul pur de Aloe Vera este bogat în elemente hidratante, reușind să mențină pielea mai hidratată, chiar și pe timpul iernii. Deși cunoaștem modul în care acționează gelul pur de Aloe Vera, există modalități diferite în care îl putem utiliza pentru rezultate optime.

Utilizează gelul pur de Aloe Vera în combinație cu uleiul de cocos pentru a trata tenul uscat

Uleiul de cocos atunci când este amestecat cu gel pur de Aloe Vera este ideal pentru a conferi strălucire și suplețe tenului uscat.  Gelul pur de Aloe Vera are o varietate de nutrienți,  în timp ce uleiul de nucă de cocos un bun hidratant pentru piele. Cum procedăm în cazul acestui remediu natural?

Se amestecă 1 linguriță de gel pur de Aloe Vera cu 1 linguriță de ulei de nucă de cocos. Masează apoi pielea tenului și a corpului cu acest amestec. Pentru rezultate vizibile își recomand să lași acest amestec să își facă efectul peste noapte. De asemenea, poți recurge la acest remediu de două ori pe săptămână.

Înlătură celulele moarte ale pielii cu o mască hidratantă din gel pur de Aloe Vera și iaurt

Un alt remediu natural pentru ten este amestecul din gel pur de Aloe Vera și iaurt. Se știe că iaurtul este un puternic exfoliant natural al pielii. Astfel, iaurtul exfoliază și hidratează pielea, iar gelul pur de Aloe Vera o hrănește și îi conferă luminozitate. Trebuie doar să amesteci cantități egale de gel pur de Aloe Vera și iaurt, să le aplici pe față și să le lași să acționeze timp de 20 de minute.

Amestecul contribuie nu numai la o luminozitate a tenului, dar și la netezirea sa.

Ei bine, acum că ați aflat ce puteți face cu gelul pur de Aloe Vera, trebuie să vă spunem și că el trebuie să fie extras direct din frunzele de Aloe Vera pentru a ne bucura de toate proprietățile sale. Frunzele de Aloe Vera pot fi comandate de aici. 🙂