Obține un ten de milioane cu gelul de Aloe Vera

30/01/2017

Obține un ten de milioane cu gelul de Aloe Vera. Albește-ți tenul cu Aloe Vera 

Aloe Vera este folosită pentru albirea pielii, degresarea tenului gras, hidratarea pielii uscate, întârzierea ridurilor, calmarea pielii iritate, reducerea mătreții, creșterea părului, vindecarea psoriazisului și tratarea scabiei. Deci ești gata pentru a utiliza Aloe Vera pentru pielea și părul tău?

Obține un ten de milioane cu gelul de Aloe Vera

Gel de Aloe Vera

Aloe Vera ajută la reducerea unor petelor întunecate și ajută la albirea pielii. Aceasta actiune de albirea pielii cu Aloe Vera este susținută de un studii multiple.

Tratează-ți tenul gras cu Aloe Vera

Aloe Vera poate fi folosită ca un hidratant excelent pentru tenul gras, deoarece poate reduce acneea și totuși nu blochează porii. Poti aplica gelul de Aloe Vera pe față în timpul nopții, singur sau împreună cu 3-5 picături de ulei de arbore de ceai (omiteți-l în cazul pielii sensibile), la fiecare 10 ml de Aloe Vera. Puteți folosi gelul de Aloe Vera extras din frunzele de Aloe Vera, deoarece cel cumpărat la recipient este toxic.

Tratează acneea cu Aloe Vera

Gelul de Aloe Vera vindecă coșurile prin reducerea inflamatiei și lupta împotriva bacteriilor. Se poate pune gel de Aloe Vera amestecat cu miere direct pe cosuri. Poți combina Aloe Vera cu ulei de arbore de ceai pentru a face acest hidratant anti-acnee acasă.

Tratează tenul îmbătrânit cu gel de Aloe Vera 

Conținutul de antioxidant face ca Aloe Vera să fie dintre cele mai puternice plante medicinale în repararea pielii. Este bogată în minerale (zinc, magneziu și seleniu), enzime (catalază și superoxid dismutază), aminoacizi (cisteină, antrachinone) și vitamine (B2, B6, E și C). Astfel, Aloe Vera protejează și repară daunele provocate de soare, praf, poluare, produse chimice concentrate și întârzie formarea ridurilor.

Utilizează Aloe vera pentru pielea sensibilă

Aloe Vera are o acțiune de calmare precum steroizii pe pielea roșie și iritată.

Tratează tenul uscat cu Aloe Vera 

Aloe Vera este de 96-97% apă, fiind perfectă pentru hidratarea pielii uscate. Pentru a-ți hidrata tenul puteți renunța la cremele intens hidratante.