6 moduri în care poți folosi gelul de Aloe Vera iarna pentru piele și păr

25/01/2017
Frunze de Aloe Vera, uleiuri si plante

Regina Plant – Frunze si plante de Aloe Vera te invata cum poti folosi aceasta planta miraculoasa pe timp de iarna

6 moduri în care poți folosi gelul de Aloe Vera iarna pentru piele și păr

Nu este suficient că zăpada a blocat multe drumuri și că frigul îți provoacă un disconfort termic, iata ca vremea rece îți afectează și pielea, scalpul, uscandu-ti părul. Dacă schimbările meteo îți lasă pielea și părul uscat, atunci Aloe Vera poate fi soluția potrivită pentru tine. Aloe Vera nu este doar o alternativă la un preț accesibil, este si cel mai bun remediu natural pentru a trata pielea uscată sau eczemele.

Aloe Vera contribuie, de asemenea, la strălucirea și hidratarea părului. Este apreciată de doamne și domnișoare, deoarece ajută la creșterea și păstrarea părului sănătos. Mai jos îți oferim câteva sfaturi cu privire la utilizarea gelului de Aloe Vera în acest sezon. Sfaturile noastre pot fi deosebit de utile, daca ti-ai propus sa folosești cosmetice naturale, fără parabeni.

Înlocuiește masca de păr clasică cu masca de păr cu Aloe Vera

Se amestecă o cană de apă, o cană de suc din aloe vera, 1/2 linguriță de ulei din nucă de cocos și câteva picături de ulei esențial. Poți utiliza ulei esențial din lavandă, iasomie sau oricare altul. Se amestecă bine, se toarnă într-o sticlă cu pulverizator, se pulverizează pe păr pentru a condiționa buclele.

Balsam de păr cu Aloe Vera și ulei de jojoba

Punem intr-un recipient 1 ceașcă de Aloe Vera, 1/4 linguriță de ulei din jojoba și câteva picături de ulei esențial (opțional), se amestecă bine și il aplicam pe par in timp ce este ud.

Balsam cu gel pur de Aloe Vera

Se aplică doar Aloe Vera, ca și cum ai aplica balsam normal, lasă-l timp de aproximativ 20 de minute pe păr. Se clătește ca de obicei.

Mască de Aloe Vera cu ulei de măsline

Se amestecă Aloe Vera și ulei de măsline, aplicam pe parul umed, lasând masca timp de 20 de minute sa acționeze. Se spală ca de obicei.

Șampon hidratant cu gel pur de Aloe Vera

Se combină în părți egale gel de Aloe Vera cu șampon, acest amestec te va ajuta enorm la tratarea scalpului uscat și a senzației de mâncărime.

Ulei pentru masaj cu Aloe Vera

Amestecă gelul de Aloe Vera cu ulei de lavandă și masează scalpul uscat chiar și pe pielea uscată. Proprietățile calmante ale aloei vă vor ajuta să calmați scalpul iritat, uscat și mâncărimile pielii.