Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Vrei un ten curat și luminos? Încearcă demachiantul cu Aloe Vera!

Ți-am tot povestit despre proprietățile magice ale Aloe Vera și e și normal, doar e regina noastră. Minunată în măști sau utilizată ca atare pe arsuri, pe cicatrice sau chiar pe urme de coșuri, planta noastă reprezintă un ingredient de bază pentru produsele cosmetice.

 

Azi te rugăm să nu îți mai cumperi demachiantul de la supermarket – lichidul zglobiu care îți surâde din recipientul de plastic e mai nociv decât ai putea crede. Ce îți propunem în schimb? Alătură-ni-te în misiunea de a schimba lumea în mai bine și pregătește-ți singură demachiantul acasă! Îți propunem în rândurile de mai jos soluții de curățare homemade, pe bază de aloe vera proaspătă și mirosind încă a soarele care a mângâiat-o în regiunile mediteraneene de unde procurăm noi plantele. Îți vor aduce numai beneficii cu zero riscuri și fără nicio substanță nocivă!

 

În plus, nu o să îți vină să crezi cât de tare te vei relaxa numai concepând cele două rețete de demachiant cu aloe vera de mai jos! Unul este folosit ca atare, pe fața umedă, iar celălalt poate fi aplicat cu ajutorul dischetelor. Cum obții un ten curat și luminos? Cu ajutorul formulelor de mai jos!

Gel demachiant homemade 100% natural cu aloe vera

Aloe vera are proprietăți hrănitoare, hidratante, protectoare, calmante și anti-îmbătrânire, ceea ce o face perfectă pentru a deveni protagonista unui demachiant de top. În plus, această plantă magică este recomandată inclusiv pentru tenul gras și acneic, fiind astfel un ingredient de bază al demachiantului care se înțelege bine cu orice tip de ten. Mai ai nevoie de un ulei care să contureze textura potrivită pentru soluția de curățare și voila, tocmai ai devenit eroina pielii tale.

 

De ce ai nevoie:

 • ¼ cană de gel de aloe vera extras din frunze proaspete (află cum cum să extragi gelul din aloe vera) – link catre https://reginaplant.ro/cum-extragi-gelul-de-aloe-vera/;
 • ¼ cană de miere organică;
 • 1 lingură de ulei la alegerea ta (noi am optat pentru cel de măsline, dar poți la fel de bine să apelezi la ulei de argan, de avocado, de jojoba, de migdale sau de cocos);
 • un borcănaș cu capac.

 

Odată ce ai adus toate aceste ingrediente laolaltă, misiunea ta va deveni floare la ureche. Simte-te precum un maestru în cosmetică, testând în propriul laborator formule de succes și lasă-ți simțurile răsfățate de aroma proaspătă emanată de noul tău demachiant preferat.

 

Modalitate de preparare:

 1. Amestecă gelul de aloe vera, mierea și uleiul în recipientul ales, insistând până ce mierea este complet dizolvată.
 2. Păstrează borcănașul cu demachiant la frigider și folosește-l în decurs de câteva săptămâni: atenție, ni s-a raportat că fură inimi!

Cum folosești demachiantul? Pe fața umedă, masează o linguriță de produs și apoi îndepărtează folosindu-te de un prosopel de față cu care să realizezi un masaj circular, relaxant. Astfel intensifici circulația sângelui și scapi și de celulele moarte. Pentru că formula gelului demachiant este consistentă, va fi necesar să clătești de mai multe ori prosopelul.

Demachiant cu aloe vera și ulei de cocos

Atunci când ajungi seara acasă nu îți mai arde să te așezi conștiincioasă în fața chiuvetei de la baie ca să îndepărtezi demachiantul de pe față? Ești prietenă la cataramă cu dischetele care te scapă întotdeauna de impurități, makeup și sebum? Ia o pauză de la apa micelară și testează propunerea noastră de demachiant cu aloe vera și ulei de cocos.

 

De ce ai nevoie:

 • ½ cană de ulei de calitate (noi am ales cocos acum, dar poți opta și pentru oricare dintre variantele din rețeta de mai sus);
 • 1 ½ cană de suc de aloe vera;
 • un borcănaș.

 

Modalitate de preparare:

 1. Amestecă ingredientele în borcănaș și apoi închide-l bine cu capacul.
 2. Înainte de folosire, agită viguros conținutul, deoarece uleiul are tendința naturală de a se ridica deasupra sucului de aloe.
 3. Îmbibă o dischetă în demachiantul cu aloe vera și ulei de cocos și apoi curăță fața cu mișcări blânde. Continuă procesul până ce discheta rămâne curată.
 4. Păstrează demachiantul la frigider.

Nu e așa că a fost mai simplu decât te așteptai? Demachiantul cu aloe vera și ulei de cocos miroase atât de bine încât pur și simplu te topești. Bonus: dacă nu te poți abține, noi nu o să te împiedicăm să îl guști. E 100% natural, deci nu ai temei de griji!

Abia așteptăm să ne povestești dacă ți-au plăcut rețetele noastre de demachiant cu aloe vera! Te așteptăm să comanzi frunze de aloe vera sau plante și să descoperi singură de ce frumusețea e întotdeauna mai încântătoare când vine de la natură!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Alte sfaturi
Povestea Aloe Vera s-a scris pe pielea si pe sufletul…
0