Utilizează gelul de Aloe Vera pentru epilare, ras și exfoliere

05/02/2017

Utilizeaz gelul pur de Aloe Vera pentru epilare, ras și exfoliere

Utilizează gelul de Aloe Vera pentru epilare, ras și exfoliere

Pentru femei, există momente în timpul iernii în care pot sări peste epilat. Dar apoi este necesară o epilare de iarnă. Ceea ce mă încântă la gelul pur de Aloe Vera, în cazul epilării, este că are proprietăți antibacteriene, care sunt importante în cazul tăieturilor, este alunecos, permite un epilat frumos și hidratează pielea în timpul epilării.

Pentru bărbați, iarna poate însemna fire de păr care cresc sub piele și piele uscată, aspră, solzoasă. Multe geluri de ras au substanțe chimice dure, care pot lăsa pielea iritată. Așadar, dacă ești bărbat și ai pielea sensibilă, atunci gelul de ras cu gel pur din Aloe Vera va fi un tratament minunat. Mai jos este rețeta pe care trebuie să o pregătești.

Cum pregătești soluția de ras cu gel pur de Aloe Vera?

Se amestecă un sfert de cană de gel din Aloe Vera, 1/4 ceașcă de spumă de ras pentru piele sensibilă, 1/4 ceașcă de apă și o linguriță de ulei de vitamina E. Se aplică acest amestec pe zonele ce urmează a fi rase. După ce te-ai ras, acoperă zonele cu un prosop fierbinte și asteaptă timp de 10 minute.

Gelul pur de Aloe Vera poate fi utilizat și pe post de cremă după ras, fără a adăuga alte ingrediente. Efectiv trebuie să aplici un strat generos de gel din Aloe Vera pe piele, lăsându-l să fie absorbit de aceasta. Efectul de hidratare si calmare al pielii, il vei simti imediat după aplicare.

Utilizează gelul de Aloe Vera pentru exfolierea pielii uscate iarna

Aerul rece usucă pielea și o lasă lipsită de strălucire. Atunci când pielea se usucă, un strat de celule moarte rămân la suprafața ei. Pielea moartă poate fi îndepărtată, pur și simplu prin exfoliere o dată pe săptămână. Da, se pot cumpăra și exfoliante dar de ce să nu beneficiezi de proprietățile naturale ale Aloei Vera?

Rețetă exfoliant față cu gel de Aloe Vera

Amestecă o jumatate de cană de gel din Aloe Vera, o ceașcă de zahăr brun sau de zaț de cafea și două linguri de suc din lămâie. Exfoliantul astfel pregătit poate fi utilizat pentru întreg corpul. Îți recomandăm exfolierea de 2-3 ori pe săptămână. Adaosul de zahăr / cafea va ajuta la exfoliere și îndepărtarea pielii moarte. Aloe Vera va curăța profund pielea și lămâia va contribui la estomparea cicatricilor și petelor.