Utilizează gelul de Aloe Vera pe post de balsam organic de păr

31/01/2017

Utilizează gelul de Aloe Vera pe post de balsam de păr organic Utilizează gelul de Aloe Vera pe post de balsam organic de păr

Gelul de Aloe Vera are proprietăți multiple. Nu contează dacă recurgem la consum sau la utilizare externă. Dacă dorești să descoperi mai multe moduri în care poți utiliza gelul de Aloe Vera îți recomand să accesezi categoria Rețete cu gel de Aloe VeraCel mai simplu mod de a utiliza Aloe Vera pentru sănătatea părului tău este să masezi părul direct cu gel de Aloe Vera!

Balsam din gel de Aloe Vera 

Această modalitate este una simplă. Efectiv înlocuim clasicul balsam de păr cu gelul de Aloe Vera. Aplicăm gelul de Aloe Vera de la jumătatea firului de păr până la vârfuri. Nu este necesar să diluezi gelul de Aloe Vera cu apă înainte de a-l aplica pe păr. După ce l-ai aplicat așteaptă 10-15 minute până ce acesta își face efectul, iar apoi clătește părul cu apă călduță.

Balsam organic de păr cu gel de Aloe Vera, care nu necesită clătire

Dacă ai mai utilizat balsam fără clătire, atunci îi cunoști deja efectele. După aplicare părul tău va fi mai moale la atingere și mai hidratat. Pentru a face un balsam de păr din gel de Aloe Vera amestecă gel de Aloe Vera în proporție de 1:1 cu apă. Pune conținutul într-o sticlă cu pulverizator și aplică pe păr. Înainte de aplicare agită bine sticla, astfel încât amestecul să fie omogen. Dacă dorești ca balsamul să aibă un miros plăcut poți să adaugi câteva picături de ulei usențial. Acest balsam, pe bază de ulei esențial are beneficii suplimentre pentru păr.

Balsam de păr organic din gel de Aloe Vera și ulei de măsline

Pentru a utiliza gelul de Aloe Vera pe post de balsam de păr nu este obligatoriu să îl diluezi cu apă. Poți pregăti un balsam de păr din gel de Aloe Vera și ulei de măsline. Poți combina gel de Aloe Vera în proporții egale cu uleiul de măsline. Balsamul organic de par, astfel pregatit, se aplică pe păr, se lasă 15 minute să acționeze, apoi se îndepărtează cu șampon.