Top 4 rețete simple de slăbit cu gel de Aloe Vera

31/01/2017

Top 4 rețete simple de slăbit cu gel de Aloe Vera. Top 4 rețete simple de slăbit cu gel de Aloe Vera. Folosirea gelului de Aloe Vera pentru pierderea în greutate

Există diferite moduri în care putem utiliza Aloe Vera pentru a pierde în greutate. Cel mai comun mod este de a extrage gelul de Aloe Vera și de a-l consuma pe stomacul gol în fiecare zi. Putem recurge, de asemenea la combinarea gelului cu alte plante sau ingrediente naturale care ne ajută să slăbim, prin faptul că acestea ne ajută la accelerarea metabolismului.

Pentru a avea rezultate, utilizează aceste băuturi cu efect tonic timp de 10 zile. Repetă acest tratament lunar pentru menținere. Mai jos găsești câteva rețete cu gel de Aloe Vera care te ajută să pierzi din greutate.

Slăbește cu gel de Aloe Vera și suc de lămâie

Cea mai simplă modalitate de a consuma gelul de Aloe Vera este aceea de a pregăti un suc din acest gel. Cum se procedează? Este simplu. Este modalitatea prin care pregătim o limonadă, dar o limonadă la care adăugăm gel de Aloe Vera. Un astfel de preparat este ideal pentru purificarea organismului și pentru îmbunătățirea metabilismului.

Vei avea nevoie de o lingură de gel de Aloe Vera. Pentru rezultate sigure, pregătește-ți propriul gel după această rețetă. Frunzele le găsești aici. De asemenea, vei avea nevoie de jumătate de lămâie și de o lingură de miere. Se taie gelul de Aloe Vera în bucăți mici și se amestecă cu zeama de lămâie; apoi se adaugă miere după gust. Consumă acest preparat în fiecare zi, pe stomacul gol și vei vedea beneficiile asupra organismului tău.

Slăbește cu gel de Aloe Vera și ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru efectele sale în lupta cu greutatea. Pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de 1 lingură de frunze de ceai verde și de o lingură de gel de Aloe Vera. Frunzele de ceai verde vor fi pregătite ca un ceai care va fi lăsat la răcit. După ce acest ceai este răcit, adaugă lingura de gel de Aloe Vera. Acest ceai se va consuma de două ori pe zi – dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.

Slăbește cu gel de Aloe Vera și căpșuni

Căpșunile sunt fructele perfecte pentru pierderea în greutate, deoarece acestea au un nivel ridicat de fibre. Fibrele din căpșuni sunt diuretice și au foarte puține calorii. Pentru această rețetă ai nevoie de o lingură de gel de Aloe Vera, 3-4 căpșuni (opțional – o linguriță de miere). Se amestecă toate acestea până ce devin omogene. Consumă această băutură zilnic, timp de 10 zile. Ideal ar fi să o consumați pe stomacul gol.

Slăbește cu gel de Aloe Vera ananas și castraveți

Această băutură este perfectă pentru un consum zilnic, după fiecare masă, deoarece ananasul este un fruct care ajută la îmbunătățirea activității tractului nostru digestiv și asigură o mai bună detoxifiere a organismului nostru. Pentru a o prepara, ai nevoie de o jumătate de castravete, o felie de ananas, o lingură de gel de Aloe Vera și un pahar cu apă. Pune toate ingredientele într-un blender până când ai un amestec omogen. Consumă această băutură în fiecare zi, după masa de prânz și vei observa cât de mult se îmbunătățește digestia.