Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.reginaplant.ro

 1. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale SC SEHRMIT SRL, cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea SC SEHRMIT SRL.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand SC SEHRMIT SRL, care se afla la adresa www.reginaplant.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite / asigurate de catre SC SEHRMIT SRL 

SC SEHRMIT SRL: reprezinta societatea SC SEHRMIT SRL, cu sediul in Judetul Vaslui, loc. Barlad, str. Titu Maiorescu, nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J37/347/28.03.2019, Cod Unic de Inregistrare: 40862714.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC SEHRMIT SRL.

 

 1. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre SC SEHRMIT SRL, produsele comercializate de acesta si alte informatii considerate de SC SEHRMIT SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. SC SEHRMIT SRL isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. SC SEHRMIT SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate de SC SEHRMIT SRL si publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC SEHRMIT SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

 

 1. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

 1. Limitarea raspunderii SC SEHRMIT SRL

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. 
SC SEHRMIT SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. 

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata.

In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. 

Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazinele SC SEHRMIT SRL raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul SC SEHRMIT SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. SC SEHRMIT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.7. Orice problema cauzata de produsele prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

 

 1. Pierderi/Costuri suplimentare.

SC SEHRMIT SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

5.1. SC SEHRMIT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

 

6.Utilizarea Browser-ului Internet

SC SEHRMIT SRL garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.1. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

6.2. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata

 • In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

6.3. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

6.4. In perioada sarbatorilor, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare.

6.5. La achizitionarea produselor, va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificati integritatea cat si continutul acestuia. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

6.6. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, SC SEHRMIT SRL isi asuma responsabilitatea inlocuirii produsului.

6.7. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

6.8. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

6.9. Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.

Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta puteti completa formularul de retur pus la dispozitie in sectiunea Formular retur sau ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur in orice alt mod (in scris – plic la posta, prin e-mail, prin telefon, etc.).

In procesul de retur, puteti folosi orice serviciu de expeditie.

 

 1. Accesarea SITE-ului  www.reginaplant.ro
  Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC SEHRMIT SRL. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al societatii SC SEHRMIT SRL sau ale partenerilor), informarea utilizatorilor abonati despre promotiile SC SEHRMIT SRL sau activitati desfasurate de SC SEHRMIT SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

 

SC SEHRMIT SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC SEHRMIT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.

SC SEHRMIT SRL poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre Departamentul Juridic si urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, SC SEHRMIT SRL va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

 

 1. Colectarea datelor 

Se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc. 

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

 

 1. Acces restrictionat si (dez)abonare

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).

In cazul newsletter-ului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor SC SEHRMIT SRL.

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, SC SEHRMIT SRL poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant SC SEHRMIT SRL pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant SC SEHRMIT SRL, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii SC SEHRMIT SRL care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor. 

 1. Cookies

Site-ul www.reginaplant.ro  foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experientei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator etc.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi va putea retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat, in conformitate cu Politica noastra de Cookies.

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului SC SEHRMIT SRL.

 

 1. Link-urile
  Acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC SEHRMIT SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.reginaplant.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/aloereginaplant/). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina SC SEHRMIT SRL.

De asemenea, in cazul unor situatii care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informatii sensibile, va rugam sa adresati solicitarea catre office@reginaplant.ro sau la adresa: Judetul Vaslui, loc. Barlad, str. Titu Maiorescu, nr. 11.

 

 

 1. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori

La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa SC SEHRMIT SRL, acesta se obliga:

 1. a)      sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;
 2. b)      sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 3. c)       sa transmita utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat SC SEHRMIT SRL intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat in vederea transmiterii acestora altui operator;
 4. d)      sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

 

 1. Comunicarea modificarilor

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de inregistrare, fie prin intermediul formularului de contact https://reginaplant.ro/contact/

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza datele in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile, conform cu Nota de informare privind prelucrarea datelor, precum si cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal .

 

 1.  Securitate

Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii datelor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, a carui pozitionare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome). Pentru mai multe informatii privind standardele de securitate practicate pe acest site acceseaza sectiunea Ajutor.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.reginaplant.ro „, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

 1. Jurisdictia. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

 

 1. Alte informatii
 • Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate in desfasurare; acestea descriu in detaliu termenii si conditiile speciale aplicabile fiecarei campanii si completeaza dispozitiile prezentului document ” Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.reginaplant.ro “.
 • Promotiile afisate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale si in limitele stocurilor disponibile.
 • SC SEHRMIT SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
 1. Baza legala

Pentru mai multe informatii, puteti accesa :

 • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
 • Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
 • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa;
 • Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 • Ordonanta nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata;
 • Ordonanta de urgenta nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc;
 • Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0