Scapă de vergeturi și de greutate cu gelul de Aloe Vera

26/01/2017
Scapă de vergeturi și de greutate cu gelul de Aloe Vera.

Aloe Vera indicată pentru diminuarea vergeturilor

Scapă de vergeturi și de greutate cu gelul de Aloe Vera.  Fiecare plantă de Aloe Vera constituie o sinteză chimică veritabilă, având o gamă largă de proprietăți cu efect laxativ.

Prin intermediul laxativelor sunt eliminate o serie de toxine ale organismului, dar și o serie de substanțe utile organismului uman.

O pierdere a greutății în mod responsabil, implică utilizarea unor substanțe laxative care să elimine ceea ce este toxic pentru organism, dar care să ofere, în același timp un plus de minerale și vitamine, astfel încât să nu existe efecte adverse.

Una din substanțele indicate pentru pierderea greutății este gelul de Aloe Vera. Fiecare plantă de Aloe Vera constituie o sinteză chimică veritabilă, având o gamă largă de proprietăți cu efect laxativ.

Planta de Aloe conține peste 150 de constituenți activi care ajută la eliminarea surplusului de greutate, precum și la conferirea unui aspect plăcut pielii afectate de vergeturi.

Remediu pe bază de gel de Aloe Vera pentru vergeturi

Se combină:
– 6 linguri ulei de măsline;
– 6 linguri gel 100% pur de Aloe Vera Barbadensis;
– 4 fiole cu vitamina A;
– 4 fiole cu vitamina C;
– 4 fiole cu elastină;
– câteva picături de tinctură de propolis;
– 1/2 linguriţă cremă de gălbenele;
Se amestecă toate ingredientele şi se aplică zilnic prin masaj pe zonele afectate. Se poate utiliza şi pentru întregul corp avînd un efect extraordinar asupra calităţii pielii.