Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Regina Plant: Starea de bine în mâinile tale!

Relaxare, vindecare sau pur și simplu răsfăț! Frunzele de Aloe Vera îți aduc toate beneficiile gelului său pur, pe care-l poți folosi în combinațiile care-ți bucură simțurile, fie că optezi pentru un smoothie revigorant de dimineață, ori alegi să-ți prepari acasă propriile măști pentru față, păr sau corp.

Un singur produs, sute de combinații!

Ușor de folosit, natural, sănătos și deosebit de nutritiv, gelul pur din frunzele de Aloe Vera Regina Plant poate fi folosit la tratarea diferitelor iritații, calmarea arsurilor și vindecarea rănilor de la nivelul pielii, ori poate fi consumat pentru reglarea tranzitului digestiv, fiind totodată o sursă importantă de substanțe nutrivite, care purifică organismul.

Având o îndelungată istorie, Aloe Vera Barbadensis, una dintre cele mai utilizate specii de Aloe Vera cunoscute de om, a uimit medicii cu beneficiile sale încă din timpul Egiptului Antic, China ori Persia, câștigându-și astfel supra-nume precum „Planta nemuririi”, „Vindecătoarea tăcută” sau „Elixirul tinereții”. Așa a ajuns să fie utilizată de regi și regine, dar și de oameni obișnuiți, în tratementele de vindecare a diferitelor afecțiuni sau pur și simplu pentru ritualurile de înfrumusețare. Crescută în regiunile cu climă caldă, Aloe Vera a „cucerit” rapid toate meridianele lumii, iar calitățile sale curative continuă să uimească și astăzi.

Plantele și frunzele de Aloe Vera Regina Plant sunt crescute în condiții naturale în regiunile însorite cu climă submediteraneană, pentru ca tu să beneficiezi de remediile naturii chiar la tine acasă. 

Tu te poți bucura de toate aceste proprietăți minune integrând gelul pur de Aloe Vera în rutina ta zilnică de curățare a tenului și în micile momente de tihnă, în care-ți pregătești micul-dejun, o mască relaxantă de față, un ulei ori o cremă de corp hidratantă. 

Încearcă Aloe Vera pe pielea ta!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0