Recapătă-ți strălucirea iarna aceasta cu Aloe Vera

25/11/2016
 Recapătă-ți strălucirea iarna aceasta cu Aloe Vera

Recapătă-ți strălucirea iarna aceasta cu Aloe VeraGelul pur de Aloe Vera este de real folos tot timpul anului. Aceasta nu este doar benefic în tratarea arsurilor solare în timpul zilelor caniculare. Aloe Vera este o sursă bogată de vitaminele A, C, F, B și aminoacizi. Are proprietăți de vindecare minunate, calmând iritațiile pielii. Dar cum putem utiliza gelul de Aloe Vera în timpul iernii?

Obține o piele mai curată cu acest scrub natural din gel pur de Aloe Vera și zahăr brun

Vrei o piele strălucitoare? Dorești să îndepărtezi murdăria din porii pielii? Încercă cu aceast scrub natural din gel de Aloe Vera. Masează pielea întregului corp cu mișcări circulare pentru câteva minute și lăsă-o timp de câteva minute să acționeze. Bucură-te de senzațiile de calmare ale gelului pur de Aloe Vera. Clătește cu apă caldă. Se aplică de două ori pe săptămână pentru rezultate mai bune.

Dar cum pregătești acest scrub natural din gel pur de Aloe Vera și zahăr brun? Efectiv amesteci toate ingredientele de mai jos până acestea devin omogene.

Ingrediente scrub natural din gel pur de Aloe Vera și zahăr brun

2 cești de gel pur de Aloe Vera. Aici am scris un articol referitor la modalitatea de obținere a gelului pur de Aloe Vera.
2 căni de zahăr brun
1 cană suc de lămâie

Mască facială din gel pur de Aloe Vera și castravete

Ajută-ți pielea să arate mai tânără, curată și împrospătată cu această mască de castravete și gel pur de Aloe Vera. Pune în blender 1/2 ceașcă de gel pur de Aloe Vera, 1/2 castravete mic și lasă-le să se omogenizeze. Adaugă apoi o lingură de iaurt și amestecă până ce conținutul devine omogen.

Masca astfel obținută se aplică pe piele și se lasă timp de 15 minute să acționeze, iar apoi se clătește cu apă la temperatura camerei.

Ce spuneți? Sunt rețetele acestea demne de testat? 🙂