Îndepărtează punctele negre cu o frunză de Aloe Vera

27/01/2017
Îndepărtează punctele negre cu o frunză de Aloe Vera

Mască de față cu gel de Aloe Vera Barbadensis

Îndepărtează punctele negre cu o frunză de Aloe Vera. Cel mai bun lucru la gelul de Aloe Vera este faptul că acesta se potrivește tuturor tipurilor de piele.

Fie că ești în căutarea unui ingredient natural pentru strălucirea și sănătatea tenului și pentru îndepărtarea punctelor negre, fie că ești într-o continuă vânătoare a remediilor naturale, pe bază de plante – Aloe Vera este cel mai bun remediu pentru toate problemele pielii.

Cel mai bun lucru la gelul de Aloe Vera este faptul că acesta se potrivește tuturor tipurilor de piele. Aloe Vera actionează ca un excelent agent exfoliant, hidratant și anti-îmbătrânire pentru piele. În funcție de tipul de piele, vă puteți pregăti o mască de Aloe Vera acasă.

În multe din situații, gelul de Aloe Vera face o sumedienie de produse cosmetice pe bază de chimicale, care coste excesiv de mult. Substanța de predominantă în acest gel este reprezentată de mucopolizaharide, un complex de carbohidrați în principal implicat în procesele de imunizare, vindecarea rănilor și reacții antiinflamatorii.

Planta de Aloe Vera Barbadensis este tipul de aloe cele mai utilizat și cunoscut în lumea de azi, deoarece frunzele sale dau cel mai mare randament prin intermediul substanțelor din frunze, datorită dimensiunii sale și ușurinței de extragere a gelului din frunze.

Masca pe bază de Aloe Vera pentru îndepărtarea punctelor negre

Vrei un ten luminous și fără probleme? Dorești ca punctele negre sa nu îți mai invadeze fața? Incercă urmatorul remediu! Amestecă: glicerină, o linguriță de gel de Aloe Vera, argilă și pudră de migdale.

Pentru fiecare 20 de grame de glicerină, adaugă 10 grame de argilă și 40 grame pudră de migdale. Pune apă fierbinte peste amestec și crează o pastă pe care să o aplici peste punctele negre. Lasă să acționze jumatate de oră, după care clătește cu apă călduță. Este indicați să utilizați această mască cel puțin o dată pe lună.