Frumusețe și sănătate cu Aloe Vera și argilă

26/01/2017

frumusețe și sănătate cu Aloe VeraÎncearcă trucul nostru pentru frumusețe și sănătate cu Aloe Vera Barbadensis și argilă

Tenul unei femei este cartea ei de vizită. Este cea mai vizibilă partea corpului, alături de mâini. Deși nu necesită prea mult efort, pentru menținerea aspectului plăcut, este indicată o curățire adecvată și o hidratare a tenului. În câțiva pași, standardul de frumusețe și sănătate poate fi atins prin alegerea unui stil de viață sănătos – sport, consum de fructe și legume, hidratare și măști naturale.

Deși aceste date nu mai sunt o necunoscută pentru noi, observăm că în ultima perioadă femeile manifestă din ce în ce mai mult interes în raport cu frumusețea lor, dar sunt din ce în ce mai ocupate. Un ten luminos vine la pachet cu un plus de încredere, dar și cu o senzație de bine.

Am putea spune că femeia timpului nostru nu mai are răgazul necesar pentru a sta în fața oglinzii, deoarece trebuie să îndeplinească un dublu rol – de mamă și de femeie independentă financiar. Dar nu e acesta un motiv în plus? Sau am putea spune că în trecut, sexul frumos se bucura de o mai mare atenție dacă se aranja, că frumusețea era singura ei armă, că astăzi a devenit independentă și nu mai are nevoie de atenția celuilalt sex.

Am mai putea spune că este suficient de educată și de capabilă, încât să poată ajunge în centrul atenției și fără o frumusețe de invidiat. Așa este, dar de cele mai multe ori, frumusețea merge pe aceeași linie cu îngrijirea. Chiar dacă nu este frumoasă, o femeie trebuie să fie îngrijită, iar pentru asta nu are scuze. O motivație în plus, ar fi ca femeile să vadă tot acest stil de viață ca pe o modalitate de relaxare și de păstrare a unui corp frumos.

Cea mai la îndemănă metodă pentru frumusețea tenului

Nu vă recomand să le faceți pe toate dintr-o singură mișcare, deoarece sunt și eu femeie și ar însemna să recomand ceva ce nu urmez, dar vă recomand să urmați tehnica pașilor mărunți. Știu și eu „Cu o floare nu se face primăvara.”, dar evoluțiile constante sunt cele mai sănătoase pentru îmbunătățirea modului de viață. Vă propun să începem cu o mască naturală de față.

O mască de față are nenumărate beneficii pentru ten, iar în funcție de problemele cu care ne confruntam, trebuie să ne alegem și tipul de mască. Un lucru este dovedit – ingredientele naturale au mai multe rezultate decât cele procesate. Așadar, de fiecare dată când tenul tău îşi pierde strălucirea şi devine tern, aplică o mască cu Aloe Vera Barbadensis şi argilă.

Ingrediente mască cu Aloe Vera și Argilă:

– 2 lingurite gel de Aloe Vera Barbadensis;
– 1 linguriţă argilă verde;
– 1/2 lingurită argilă albă;
– cateva picături apă de trandafiri.
Masca se ţine pe faţă 15 minute, iar după 15 minute trebuie înlăturată cu apă călduţă.
Tu ce măști naturale folosești pentru furmusețea tenului tău? 🙂