Stare de bine in mainile tale!

Despre Aloe Vera Regina Plant

Suntem o echipa tanara, preocupata de sanatate si frumusete. Iubim soarele la fel cum il iubesc frunzele de Aloe Vera Barbadensis si ne intoarcem catre natura de fiecare data cand vrem sa atingem echilibrul sau sa ii oferi corpului sanatatea, armonia si relaxarea de care are nevoie.

Aloe Vera este una dintre plantele cu cele mai multe beneficii curative si, asa cum cercetatorii descopera noi valente ale acesteia, asa descoperim si noi in fiecare zi retete de a refolosi acest dar al naturii pentru om.

Plantele si frunzele de Aloe Vera Barbadensis de la Regina Plant sunt mai mult decat simple produse, sunt un raspuns la foarte multe nevoi. Regina Plant este despre daruire, grija si armonie cu tine si cu cei din jurul tau.

Regina Plant este o stare de spirit, despre…

–    micile momente de rasfat pe care ti le oferi cand vrei sa te relaxezi dupa o zi plina
–    e despre masca de fata hidratanta pe care ti-o aplici dupa o baie calda
–    despre bucuria de a savura un smoothie hranitor la mic-dejun, care te alimenteaza pentru intreaga zi
–    e despre secretul unui par sanatos, care te face sa stralucesti
–    e despre natura si nimic mai mult
–    despre libertatea de a-ti face propriile retete cu ingredientele preferate, pentru un plus de savoare
–    grija pentru cei dragi, cand au nevoie un remediu rapid care sa-i ajute sa se insanatoseasca,

…e ceva diferit pentru fiecare dintre noi.

Pentru ca plantele de Aloe Vera Barbadensis de la Regina Plant sunt ca un caleidoscop: vezi beneficiile in functie de cum le privesti.

Regina Plant este o alegere, despre alegerea de a te simti bine si a-ti gasi in fiecare zi propriile motive sa mergi mai departe:

Stare de bine in mainile tale!

#StareDeBineInMainileTale #WellbeingAtHand

Calitate deosebită!
Calitate deosebit de buna a produselor!
Oameni de excepție, adevărați profesioniști!
Carmen N.

01

BENEFICĂ

Conține peste 200 de substanțe active benefice, care contribuie la relaxarea, vindecarea și purificarea organismul uman 

02

CURATIVĂ

Oferă remedii naturale rapide pentru o multitudine de afecțiuni, atât interne cât și externe, grăbind vindecarea și oferind o stare de bine 

03

100% NATURAL

Culeasă din regiunile cu climă submediteraneană, unde se scaldă în razele soarelui și crește până la 110-130 cm înălțime 

04

POLIVALENTĂ

Se poate folosi în numeroase asocieri cu ingrediente naturale, care contribuie la atingerea echilibrului și stării de confort 

Aloe Vera este o planta ale carei proprietati si efecte benefice asupra organismului au fost cunoscute de multe popoare de-a lungul istoriei, asa ca si-a castigat bine-meritatul nume de „planta minune”. Din Egipt pana in China, oamenii au preparat retete pe baza de Aloe Vera care sa le aduca frumusete, puritate si, sperau egiptenii, chiar un strop de nemurire.

Aloe Vera, folosita la ritualul de imbalsamare

Insa aceasta ii insotea pe faraoni si dupa trecerea in nefiinta, fiind folosita la ritualul de imbalsamare a faraonilor la trecerea in lumea de dincolo, sub forma unui mir care avea ca principal ingredient gelul de Aloe Vera, devenind astfel cunoscuta si ca „Planta Nemuririi”.

Ritualurile de imbalsamare cu planta de Aloe Vera sunt mentionate si in Biblie, chiar si trupul lui Iisus a fost uns cu un amestec preparat din smirna si Aloe, „Si a venit si Nicodim, cel care venise la El mai înainte noaptea, aducand ca la o suta de litre de amestec de smirna si aloe.”. In Psalmul 45 se spune: „Mir, aloe si caisa inmiresmeaza toate hainele tale; din palate de fildes, coarde de harpate inveselesc.” In Cantarea Cantarilor, IV, se spune: „Plantele tale sunt o gradina cu rodii, cu fructe alese, cu hena si cu nard, cu nard si cu sofran, cu trestie mirositoare si cu scortisoara, cu toate soiurile de arbori de tamaie, cu smirna si aloe, cu toate mirodeniile cele mai fine.”

Insa semnificatiile si intrebuintarile plantei de Aloe Vera nu se opresc aici, de pilda, mahomedanii din Egipt considerau Aloe Vera un simbol religios si obisnuiau sa agate la usa aceasta planta pentru a-i proteja de fortele raului, iar din frunzele acestei plante confectionau suluri de papirus.

Pe toate continentele, oamenii au intrebuintat Aloe Vera pentru diverse ritualuri, recunoscandu-i valentele medicinale, spirituale si chiar magice

De pilda, hindusii considerau ca Aloe Vera era o planta care a crescut in gradina Edenului si au numit-o „vindecatorul tacut”.

Recunoscand proprietatile vindecatoare ale gelului de Aloe Vera, doctorii chinezi din antichitate au numit aceasta planta „medicament”, folosind-o pentru a sterge toate eruptii cutanate. si indienii nativi din America foloseau Aloe Vera pentru puterile sale emoliente si considerau ca Aloe Vera ii intinereste, la fel ca si rusii, care o numeau „Elixirul Longevitatii”.