Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Stare de bine in mainile tale!

Aloe Vera este o planta ale carei proprietati si efecte benefice asupra organismului au fost cunoscute de multe popoare de-a lungul istoriei, asa ca si-a castigat bine-meritatul nume de „planta minune”. Din Egipt pana in China, oamenii au preparat retete pe baza de Aloe Vera care sa le aduca frumusete, puritate si, sperau egiptenii, chiar un strop de nemurire.

Remediile medicale ale plantei de Aloe Vera au fost transmise din generatie in generatie pe cale orala, iar cea mai veche marturie a utilizarii plantei de Aloe Vera in calitate de medicament dateaza din perioada Antichitatii, cand vechii egipteni au realizat desene reprezentand planta de Aloe Vera.

Aloe Vera, folosita de faraoni

Odata cu desenele de pe peretii templelor, planta de Aloe Vera si-a construit reputatia de planta nobila, facandu-i chiar pe unii istorici sa o considere o zeitate. Asa ca nu e de mirare faptul ca cele doua regine egiptene, Nefertiti si Cleopatra, au folosit Aloe Vera ca parte a tratamentelor lor de infrumusetare, castigandu-si astfel titlul de „planta regina”.

Calitate deosebită!
Calitate deosebit de buna a produselor!
Oameni de excepție, adevărați profesioniști!
Carmen N.

01

BENEFICĂ

Conține peste 200 de substanțe active benefice, care contribuie la relaxarea, vindecarea și purificarea organismul uman 

02

CURATIVĂ

Oferă remedii naturale rapide pentru o multitudine de afecțiuni, atât interne cât și externe, grăbind vindecarea și oferind o stare de bine 

03

100% NATURAL

Culeasă din regiunile cu climă submediteraneană, unde se scaldă în razele soarelui și crește până la 110-130 cm înălțime 

04

POLIVALENTĂ

Se poate folosi în numeroase asocieri cu ingrediente naturale, care contribuie la atingerea echilibrului și stării de confort 

Aloe Vera este o planta ale carei proprietati si efecte benefice asupra organismului au fost cunoscute de multe popoare de-a lungul istoriei, asa ca si-a castigat bine-meritatul nume de „planta minune”. Din Egipt pana in China, oamenii au preparat retete pe baza de Aloe Vera care sa le aduca frumusete, puritate si, sperau egiptenii, chiar un strop de nemurire.
Aloe Vera, folosita la ritualul de imbalsamare

Insa aceasta ii insotea pe faraoni si dupa trecerea in nefiinta, fiind folosita la ritualul de imbalsamare a faraonilor la trecerea in lumea de dincolo, sub forma unui mir care avea ca principal ingredient gelul de Aloe Vera, devenind astfel cunoscuta si ca „Planta Nemuririi”.

Ritualurile de imbalsamare cu planta de Aloe Vera sunt mentionate si in Biblie, chiar si trupul lui Iisus a fost uns cu un amestec preparat din smirna si Aloe, „Si a venit si Nicodim, cel care venise la El mai înainte noaptea, aducand ca la o suta de litre de amestec de smirna si aloe.”. In Psalmul 45 se spune: „Mir, aloe si caisa inmiresmeaza toate hainele tale; din palate de fildes, coarde de harpate inveselesc.” In Cantarea Cantarilor, IV, se spune: „Plantele tale sunt o gradina cu rodii, cu fructe alese, cu hena si cu nard, cu nard si cu sofran, cu trestie mirositoare si cu scortisoara, cu toate soiurile de arbori de tamaie, cu smirna si aloe, cu toate mirodeniile cele mai fine.”

Insa semnificatiile si intrebuintarile plantei de Aloe Vera nu se opresc aici, de pilda, mahomedanii din Egipt considerau Aloe Vera un simbol religios si obisnuiau sa agate la usa aceasta planta pentru a-i proteja de fortele raului, iar din frunzele acestei plante confectionau suluri de papirus.

Pe toate continentele, oamenii au intrebuintat Aloe Vera pentru diverse ritualuri, recunoscandu-i valentele medicinale, spirituale si chiar magice

De pilda, hindusii considerau ca Aloe Vera era o planta care a crescut in gradina Edenului si au numit-o „vindecatorul tacut”.

Recunoscand proprietatile vindecatoare ale gelului de Aloe Vera, doctorii chinezi din antichitate au numit aceasta planta „medicament”, folosind-o pentru a sterge toate eruptii cutanate. si indienii nativi din America foloseau Aloe Vera pentru puterile sale emoliente si considerau ca Aloe Vera ii intinereste, la fel ca si rusii, care o numeau „Elixirul Longevitatii”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0