Reducere 30%
Stoc epuizat
Suc de Aloe Vera, preparat din 99,7% gel

Suc de Aloe Vera, preparat din 99,7% gel presat la rece 500 ml

(0 evaluari)
0 out of 5

135.00 lei 94.50 lei

Stoc epuizat

 • Descriere

 • Suc de Aloe Vera, preparat din 99,7% gel presat la rece 500 ml, bogat în vitamine, minerale și aminoacizi. Aloe Vera este o plantă, care are un puternic efect de  vindecare. Din acest motiv, este considerată „planta minune“, fiind utilizată pentru a trata boli ale pielii și boli interne.

  Suc de Aloe Vera, preparat din 99,7% gel – beneficii

  În acest caz, sucul proaspat de Aloe Vera conține 99,7% pulpa de Aloe Vera. Datorită consistenței sale, acesta poate fi aplicat direct pe piele și scalp, deoarece nu conține nici pulpă și se absoarbe rapid, fără a lăsa urme. Toate plantele folosite pentru fabricarea produselor cosmetice de pe site-ul Regina Plant provin din plantații  ecologice, situate în Insulele Canare.

  Ingrediente

  Are o cantitate mică de conservanți naturali (0,3%), în scopul de a stabiliza produsul și a-l păstra în stare proaspătă timp de aproximativ 12 luni.

  Mod de utilizare

  Formula lichidă a acestui gel permite o absorbție imediată în piele, ceea ce îl face ideal și pentru zonele cu par excesiv. În poți aplica ușor și nu necesită clătire. Beneficiul vizibi al acestui gel este acela că oxigenează pielea și îi menține sănătatea. Utilizarea îndelungată a produsului ameliorează iritația scalpului și vindecă eczeme, psoriazis sau mătreață.

  Înainte de aplicare, pielea trebuie să fie curată și uscată. Nu este necesară clătire. Gelul de Aloe Vera poate fi aplicat înainte de make-up, combinat cu crema de zi cu zi sau cu orice al produs cosmetic.

  Sucul pur de Aloe vera poate fi folosit pentru uz extern de persoane de orice vârstă și femeile gravide.

  Cum se păstrează?

  Acest produs conține 99,7% gel pur de Aloe Vera, care a fost presat la rece și extras direct din furnze. Pentru păstrarea acestuia în condiții optime, îți recomandăm să depozitezi gelul la frigider. Acest lucru va preveni oxidarea timpurie a produsului.

  Termenul de valabilitate este de 12 luni, dacă este depozitat în frigider după ce a fost deschis.

  Prezentare

  Flacon 500ml.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc de Aloe Vera, preparat din 99,7% gel presat la rece 500 ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *