Reducere 30%
 • Suc de Aloe Vera cu pulpă extrasă la rece
 • Bautura de Aloe Vera cu pulpa spate

Suc de Aloe Vera cu pulpă extrasă la rece 500 ml

(0 evaluari)
0 out of 5

135.00 lei 94.50 lei

 • Descriere

 • Suc de Aloe Vera cu pulpă extrasă la rece 500 ml. Scăderea nivelului de zahăr din sânge este un beneficiu bine-cunoscut al gelului de Aloe Vera. Aloe Vera ajută la controlul creșterii a glucozei din sânge. Studii clinice au dovedit faptul că diabeticii au renunțat la medicamente după ce au început să consume gel de Aloe Vera.

  Beneficii suc de Aloe Vera cu pulpă extrasă la rece 500 ml

  Sucul cu pulpă de Aloe Vera nu este un moft modern. Acesta are o istorie lungă. A fost consumat în antichitate, iar obieceiul s-a perpetuat și în evul mediu. În zilele noastre, atenția consumatorului este concentrată din ce în ce mai mult pe ideea de hrană sănătoasă, iar comunitatea veganilor a crescut simțitor. Acest trend a impus și o reîntoarecere la plantele considerate ,,minuni ale naturii”.

  O astfel de plantă este și Aloe Vera. Prin urmare, sucul de Aloe Vera poate fi utilizat în mod regulat, ca potențator general de sănătate. Ocazional, poate fi utilizat ca un remediu pe bază de plante în condiții de siguranță pentru probleme specifice.

  Enumerăm mai jos câteva probleme medicale, care pot fi remediat cu ajutorul consumului zilnic de gel de Aloe Vera:

  • preoblemele de inimă și circulație;
  • probleme cauzate de lipsa de imunitate a organismului, gelul de Aloe Vera având nenumărate minerale și vitamine, care sunt extrem de importante pentru funcționarea corespunzătoare a organismului.
  • studiile medicale au aratat că gelul de Aleo Vera  poate aduce un nivel ridicat de colesterol din sânge. Mai mult, consumul de suc de Aloe Vera ajută la reducerea colesterolului, proces care este bun pentru inima ta.

  Mod de păstrare al sucului de Aloe Vera 

  Sucul are o perioadă de valabilitate de un an, iar după ce a fost deschis, trebuie să fie depozitat la frigider. În procesul de producție al acestuia au fost utilizați doar conservanți naturali, pentru a menține preveni oxidarea.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc de Aloe Vera cu pulpă extrasă la rece 500 ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *