• Scrub organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni
 • Scrub organic pe bază de Aloe Vera

Scrub organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni

(0 evaluari)
0 out of 5

135.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Scrub organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni. Grație amestecului de ulei de scorțișoară, cajeput și cuișoare, utilizarea acestui exfoliant oferă un efect de încălzire plăcut. Acesta favorizează microcirculația periferică a pielii. Scrubul organic pe bază de Aloe Vera are proprietăți calmante și de regenerare a celulelor pielii.

  Beneficii scrub organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni

  Săruri de mare sunt utilizate în mod obișnuit în industria frumuseții. Acestea conțin minerale care pot ajuta la exfolierea pielii și la regenerarea acesteia. Când se amestecă cu măsline, migdale sau ulei de măceșe, sare poate aduce beneficii suplimentare pielii.

  Mod de utilizare

  Masează ușor corpul cu această sare, utilizând mișcări circulare. Acest proces poate fi realizat săptămânal pentru a îndepărta stratul ce celule moarte al pielii. Exfolierea se face în timpul dușurilor, iar după exfoliere, pielea se hidratează cu un lapte de corp.

  Celulele moarte ale pielii se întăresc cu vârsta. Cu cât acestea rămân mai mult pe suprafața pielii, cu atat vor fi mai greu de îndepărtat. Straturile de celule moarte ale pielii pot face pielea să arate ca și cum ar fi uscată și sub formă de fulgi. Exfolierea cu sare lasă pielea umedă și strălucitoare. Mai mult pielea poate respira în voie după ce a fost exfoliată.

  Acțiunea abrazivă a sării revigorează pielea și ajută la îmbunătățirea circulației. Circulație îmbunătățită conferă pielii o strălucire naturală. Exfolierea cu aceast scrub organic, de asemenea, ajută la eliminarea bacteriilor din piele și la desfundarea porilor. Acest scrub are calități antiseptice, iar atunci când este aplicat pe piele poate ajuta la reducerea inflamației.

  De asemenea, scrubul organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni înlătură orice formă de mâncărime și durere asociată cu bolile de piele. Scrubul este ideal indiferent de tipul de piele, însă nu îți recomandăm să îl utilizezi după ce te-ai expus la soare.

  Produs în Insulele Canare cu ingrediente naturale organice.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Scrub organic pe bază de Aloe Vera, fără parabeni”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *