Săpun handmade făcut din ulei de măceșe

Săpun handmade făcut din ulei de măceșe

(0 evaluari)
0 out of 5

14.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Săpun handmade făcut din ulei de măceșe, care este un puternic regenerator și bogat în vitaminele A, B, C, E și F. Săpunul are proprietăți hidratante și nutritive care ajuta la diminuarea petelor de pe piele.

  Săpun handmade făcut din ulei de măceșe – beneficii

  Săpunul are la bază ulei de măceșe – un ingredient natural bogat în vitamina C. Pe lângă capacitatea de refacere a colagenului, măceșele au în conținutul lor o serie de vitamine benefice pielii. Printre acestea enumerăm următoarele vitamine:

  • vitamina A;
  • vitamina E;
  • vitamina B1;
  • vitamina C

  Uleiul de măceșe este prezent în multe creme hidratante de zi și de noapte tocmai pentru faptul că prezintă aceste proprietăți.

  De asemenea, uleiul de măceșe reface stratul pielii afectate din pricina factorilor de mediu și îi redau strălucirea pentru mai mult timp. Este bogat și în Omega-3, Omega-6 și Omega-9. Datorită acestor compuși, el luptă împotriva factorilor care usucă pielea. Reface PH-ul acesteia și este un bun remediu natural, care poate fi utilizat și în afara sezonului. În egală măsură, acizii grași reprezintă un puternic remediu pentru pielea lipsită de flexibilitate.

  Uleiul de măceșe este indicat pentru persoanele care au probleme cu dermatita sau se confruntă cu psoriazisul. Este un săpun recomandat celor care au pielea depigmentată sau care au suferit de pe urma arsurilor solare.

  Consistența săpunului și ingredientele sale naturale fac din acesta și un remarcabil ,,șampon solid”, ideal pentru persoanele care se confruntă cu mătreața sau care au părul uscat. Săpunul are un miros fresh de fructe acrișoare, iar pielea ta rămâne catifelată în urma utilizării acestuia. Este un săpun pe bază de glicerină, realizat manual în Insulele Canare.

  Ingrediente  

  Glicerina: are efect hidratant.
  Extract de măceșe.
  Ulei de cocos.

  Colorant natural din cochineal: o insectă utilizată în principal pentru extracția colorantului natural.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun handmade făcut din ulei de măceșe”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *