Odorizant pentru cameră cu miros de scorțișoară și portocală

Odorizant pentru cameră cu miros de scorțișoară și portocală

(0 evaluari)
0 out of 5

50.00 lei

Fie că ești adeptul aromoterapiei sau doar îți place mirosul de portocale și scorțișoară, alege acest produs natural care îți răsfață simțurile.

În stoc

 • Descriere

 • Odorizantul pentru cameră cu miros de scorțișoară și portocală este foarte eficient datorită concentrației ridicate de ingrediente active. Acesta emană o aromă fină, plăcută și persistentă. Îți recomandăm acest produs dacă dorești o schimbare în bine a atmosferei, printr-o împrospătare a aerului sau dacă pur și simplu vrei să te bucuri de aroma scorțișoarei și cea a portocalei. Noi ne-am îndrăgostit de parfumul lui îmbietor și nu avem dubii ca și ție îți va fermeca simțurile.

  Beneficiile odorizantului pentru cameră cu miros de scorțișoară și portocală

  Parfumul emanat de scorțișoară are beneficii dovedite pentru îmbunătățirea memoriei, ajutând în procesul de învățare. În funcție de stare și ambient, aroma scorțișoarei poate deveni și un excelent afrodisiac. Să nu uităm de proprietățile relaxante ale acesteia, care ajută la reducerea stresului. Portocala, cu mirosul ei proaspăt, este de asemenea un remediu al anxietății.

  Beneficiile aduse de parfumul portocalei nu se opresc aici. Conform unor studii, își aduce contribuția și în procesul bunei funcționări a inimii, atenuând în același timp problemele circulatorii. Combinația aromei de portocală cu scorțișoara, ne inspiră senzualitate și liniște. Îmbinarea acestora ne creează o stare de confort ce se răsfrânge benefic asupra întregului organism.

  Ingrediente

  Odorizantul pe care vi-l propunem, este un produs cu ingrediente naturale fabricat în Insulele Canare de către Aloe Plus Lanzarote. El se adaugă gamei produselor cosmetice de foarte bună calitate, a acestora. Cosmeticele Aloe Plus Lanzarote au ingrediente naturale, majoritatea conțin gel organic din Aloe Vera și au beneficii multiple pentru corp.

  Mult mai multe detalii despre Aloe Vera și modul în care poți utiliza această plantă cu peste 200 de componente active, poți găsi pe blogul Regina Plant urmând link-ul de aici sau abonându-te la newsletter în partea de jos paginii. În plus, dacă ești adeptul produselor naturale și vrei să te bucuri de beneficiile gelului pur de Aloe Vera, poți cumpăra de la noi frunze organice în stare naturală. Acestea sunt crescute în Insulele Canare, acolo unde clima este propice pentru ele. După ce extragi gelul din frunze, îl poți utiliza pentru uz intern sau extern în funcție de dorință și necesitate.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Odorizant pentru cameră cu miros de scorțișoară și portocală”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *