Stoc epuizat
Loțiune protectoare cu gel de Aloe Vera și SPF 250ml

Loțiune protectoare cu gel de Aloe Vera și SPF 250ml

(0 evaluari)
0 out of 5

70.00 lei

Stoc epuizat

 • Descriere

 • Loțiunea protectoare cu gel de Aloe Vera și SPF 250 hidratează și protejează pielea expusă la soare. Această loțiune are o textură moale și plăcută.  Eficiența sa este de durată în cazul în care este aplicată cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Este o loțiune recomandată pentru persoanele cu pielea sensibilă, în special, dar și tuturor persoanelor care se expun la soare.

  Pentru zilele toride, loțiunea protectoare cu SPF este similară paharului de apă – pe ambele trebuie să le avem în preajmă pentru a ne asigura supraviețuirea și un aspect al pielii mai tânăr și mai luminos. 🙂 Cu toate acestea, loțiunea cu factor de protecție este un produs care trebuie utilizat și în restul perioadei din an.

  Este o loțiune rezistentă la apă, care te protejează chiar și după ce ai tras o tură de înot. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că respecți intervalul de timp pentru expunerea la soare. Loțiunea de față te va proteja preț de 150 de minute.

  Foarte important referitor la aplicarea cremei cu SPF

  Cantitatea de loțiune folosită trebuie să fie una generoasă. Astfel, un adult trebuie să utilizeze minim 4 linguri de loțiune pe întregul corp dacă dorește o protecție reală.

  Loțiune protectoare cu gel de Aloe Vera și SPF 250ml – beneficii 

  Protejează și hidratează pielea, prevenind acțiunea radicalilor liberi. Această loțiune cu SPF este un scut impresionant în raport cu radicalii liberi. Loțiunea protejează pielea împotriva cancerului și a îmbătrânirii premature.

  Ingrediente

  Aloe vera: hidratează, calmează, regenerează celulele pielii.
  Ulei de morcov: efect antioxidant și regenerator, datorită conținutului său ridicat în vitamina A și beta caroten, care accelerează procesul de rezistență a pielii.
  Factor de protecție solară: care previne îmbătrânirea pielii și arsurilor solare.
  Vitamina E: antioxidant.

  Mod de utilizare

  Aplică pe tot corpul cu o jumătate de oră înainte de expunerea la soare.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Loțiune protectoare cu gel de Aloe Vera și SPF 250ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *