Reducere 30%
Stoc epuizat
gel fresh de Aloe Vera, presat la rece 500 ml

Gel fresh de Aloe Vera, presat la rece 500 ml

(0 evaluari)
0 out of 5

135.00 lei 94.50 lei

Stoc epuizat

 • Descriere

 • Gel fresh de Aloe Vera presat la rece 500 ml, provenit din culturi organice din Insulele Canare. De-a lungul istoriei, Aloe Vera a fost folosită în îngrijirea pielii și a părului, precum și ca tratament pentru multe boli. În zilele noastre, Aloe Vera este prezentă ca ingredient într-un număr foarte mare de produse cosmetice, dar multe dintre aceste produse au încă o cantitate insuficientă de Aloe Vera, pentru ca aceasta să poată avea efectele dorite.

  Gelul de Aloe Vera din acest produs este extras din culturi organice, provenite din Finca Canaria. Pulpa din frunzele de Aloe Vera a fost presată și extrasă la rece, astfel încât calitățile fizice ale gelului să rămâne intacte. Preparatul conține gel de Aloe Vera, în proporție de 99,7%.

  Beneficii gel fresh de Aloe Vera, presat la rece 500 ml

  Aloe Vera are mai mult de 75 de substanțe benefice pentru organismul nostru, cum ar fi vitamine, minerale, antrachinone, monozaharide, polizaharide, enzime, steroli din plante și 20 din cei 21 de aminoacizi esențiali.

  În plus, plantele cultivate în Insulele Canare dezvoltă mult mai multe proprietăți datorită climei calde și stabile, apropierea insulelor de mare și solul vulcanic. Insulele Canare sunt considerate un paradis pentru cultivarea plantei de Aloe Vera.

  Prin urmare, plantele de Aloe Vera, care sunt cultivate pe Insulele Canare sunt considerate a avea cea mai bună calitate din lume.

  Mai mulți producători de cosmetice au văzut deja rezultate în ceea ce privește utilizarea gelului de Aloe Vera în produsele cosmetice.

  Substanțele nutritive și mineralele din plantă, contribuie la creșterea efectului de vindecare a pielii, inclusiv pielea afectată de acnee, rozacee și psoriazis.

  Există suficiente dovezi clinice pentru a demonstra că Aloe Vera are proprietăți puternice de vindecare. De asemenea, este utilizată în tratamentul rănilor superficiale, cangrenelor, dermatitelor atopice, alergii, pete cutanate, herpes, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, etc.

  Mod de utilizare

  Aplică gelul pur dimineața și / sau seara. Acesta poate fi aplicat pe corp sau față.

  În plus, în combinație cu o crema, gelul va îmbunătăți penetrarea acesteia în piele.

  Înainte de aplicare, pielea trebuie să fie curată și uscată. Nu este necesară o clătire după ce gelul a fost aplicat.

  Oamenii de orice vârstă și femeile gravide pot folosi acest gel de Aloe Vera, pentru uzul extern.

  Mod de păstrare

  Păstrează gelul la frigider, după ce ai deschis ambalajul.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel fresh de Aloe Vera, presat la rece 500 ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *