Deodorant roll on cu extract de gel pur de Aloe Vera 50 ml

Deodorant roll on cu extract de gel pur din Aloe Vera 50 ml

(0 evaluari)
0 out of 5

35.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Deodorantul roll on cu extract de gel pur din Aloe Vera, ne încântă cu mireasma fină și discretă de Aloe. Produsul acesta inovativ, respectă pielea sensibilă, lăsând o senzație plăcută de prospețime însoțită de-o eficiență sporită. Deodorantul nu împiedică procesul natural al transpirației și nu astupă porii. Când aceștia sunt blocați, corpul nu mai elimină transpirația, iar toxinele nemaiputând fi eliberate rămân captive în corp.

  Deodorantul cu Aloe absoarbe transpirația având un puternic efect anti-bacterian, hidratează profund pielea sensibilă a subrațului, regenerând-o. Produsul este foarte eficient dar și benefic pentru sănătatea ta. Un deodorant de calitate este necesar să îndeplinească următoarele criterii: să nu irite sau să creeze senzație de usturime a pielii, nu trebuie sa astupe porii, mirosul să nu fie înțepător sau respingător, să nu formeze un strat lipicios, hainele sau pielea sa fie lipsite de urme sau pete, ingredientele să nu fie toxice, eficiența să se extindă până la minim 10-12 de ore.

  Ingrediente active deodorant cu extract de gel pur din Aloe Vera

  Aloe Vera: ingredientul cheie cu acțiune calmantă si restructurantă care ne lasă pielea suplă și netedă. Are proprietăți anti-bacteriene lăsând un miros foarte plăcut și discret. De asemenea încurajează regenerarea celulară prin îmbunătățirea circulației la nivelul dermului. Este ușor absorbită până în straturile cele mai profunde ale pielii. Formula ușoară a deodorantului, nu cauzează iritații sau mâncărimi, ba chiar ajută la cicatrizarea eventualelor eczeme. Știu ca pare incredibil, însă Aloe Vera chiar poate vindeca aproape toate afecțiunile pielii, ea rămânând suplă și netedă. Aloe Vera este un antiseptic natural.

  Farnesol: derivă din florile de acacia, fiind un compus organic complex, prezent în numeroase uleiuri esențiale. Are proprietăți anti-microbiene și anti-bacteriene, anihilând bacteriile responsabile mirosului neplăcut al transpirației. De asemenea deține calitatea de a fixa și intensifica aroma substanțelor frumos mirositoare, acest fapt îi crează reputația unui ingredient cheie în cosmetică. Farnesolul este extrem de util și indispensabil în compoziția deodorantelor.

  Mod de utilizare deodorant cu extract de gel pur din Aloe Vera

  Se aplică cu delicatețe dimineața prin mișcări circulare, pe pielea curată și uscată.

  Produs în Insulele Canare cu ingrediente naturale organice.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Deodorant roll on cu extract de gel pur din Aloe Vera 50 ml”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *