Cremă de picioare cu gel de Aloe Vera

Cremă pentru picioare cu gel de Aloe Vera, produsă din ingrediente organice

(0 evaluari)
0 out of 5

45.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Cremă pentru picioare cu gel de Aloe Vera

  Crema pentru picioare cu gel de Aloe Vera este indicată pentru îngrijirea pielii uscate și deteriorate. Calmează imediat și hidratează lăsând o senzație de prospețime. Are o absorbție ușoară în piele.

  Beneficii cremă de picioare cu gel de Aloe Vera

  De ce ar trebui sa folosesc o cremă pentru picioare dacă picioarele mele nu sunt expuse prea mult la presiunile de mediu? Picioarele nu prea sunt expuse, dar cu toate acestea, nu înseamnă că beneficiază de toate avantajele. Acestea sunt în mod frecvent lipsite de aer și de o hidratare corespunzătoare. Fiind mereu acoperite de șosete și pantofi, picioarele au nevoie săptămânal (chiar și zilnic) de masaj.

  Pentru ca picioarele tale să fie hidratate în mod corespunzător aplică o cremă special concepută pentru nevoia lor. Iar pentru ca răsfățul să fie complet, aplică crema după ce acestea au fost înmuiate în apă fierbinte cu sare de mare. După ce le ți aproximativ 15 minute în apă caldă, răsfață-le aplicând crema hidratantă. Masează picioarele până ce crema pătrunde total în călcâie.

  O astfel de baie este obligatorie pentru eliberarea de stresul cotidian. Tocurile și oboseala acumulată vor contribui la un aspect uscat al tălpilor și călcâielor tale. Cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie este o cremă adecvată pentru picioare, care să-ți ofere satisfacție.

  În acest sens, trebuie să te ferești de cremele care au parabeni sau nu au ingrediente naturale. Multe din cremele de pe piață au substanțe care nu fac decât să usuce sau să irite pielea. Vorbesc, evident de acele creme care au mult parfum.

  Mod de utilizare

  Se aplică această cremă hidratantă, după spălare, pe picioarele uscate. Apoi se masează picioarele blând, până ce crema este complet absorbită. Insistă în zona călcâielor, aceasta fiind mai predispusă deshidratării.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă pentru picioare cu gel de Aloe Vera, produsă din ingrediente organice”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *