Crema de mâini hidratantă și regeneratoare cu Aloe Vera

Cremă de mâini hidratantă și regeneratoare cu Aloe Vera

(0 evaluari)
0 out of 5

43.00 lei

În stoc

 • Descriere

 • Crema de mâini hidratantă și regeneratoare cu Aloe Vera are efect emolient și protector. Mâinile sunt partea cea mai activă a corpului nostru fiind sunt expuse cel mai mult la factorii de mediu, cum ar fi aer rece, căldură, poluare sau detergenți. Prin urmare, formula acestui produs cu miros de trandafiri are ca scop protejarea, hidratarea sau refacerea acestora. Este o formulă non-grasă care se absoarbe ușor în piele.

  Beneficii cremă de mâini hidratantă și regeneratoare cu Aloe Vera

  Pielea mâinilor, de obicei, este prima care se modifică datorită trecerii timpului. Acest lucru se întâmplă cu mâinile care sunt neglijate sau îngrijite necorespunzător.

  Utilizarea unei creme bune pentru mâini, este cel mai bun mod de a regenera și de a reface pielea deteriorată a acestora. Prin intermediul cremei, nu numai că mâinile vor arăta mai tinere, dar se vor simții moi și fine la atingere.

  Pielea palmelor este categoric diferită de cea care ne îmbracă mâna în partea superioară. Având mai puține glande sebacee, partea superioară a mâinii are o tendință spre uscare. În comparație, pielea palmelor este mult mai groasă. Astfel, pentru ca umezeala să penetreze această zonă este necesară o cremă de mâini bogată în ingrediente cu efect hidratant.

  Activitățile de zi cu zi, expunerea la apă, substanțe chimice și temperaturi ridicate sunt principalele cauze ale deteriorării mâinilor. Pielea acestora se poate usca, poate crăpa, ajungând la o stare neplăcută de disconfort. Aceasta este o problemă întâlnită, atât la bărbați, cât și la femei.

  În general, cremele pentru mâini sunt diferite de cele utilizate pentru corp, deoarece mâinile necesită un alt tip de îngrijire.

  Mod de utilizare 

  Se aplică ori de câte ori este necesar, în funcție de piele, după ce mâinile au fost spălate și șterse cu un prosop moale și curat.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de mâini hidratantă și regeneratoare cu Aloe Vera”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *