Stoc epuizat
Cremă cu factor de protecție SPF 30 cu ingrediente naturale

Cremă cu factor de protecție SPF 30 cu ingrediente naturale

(0 evaluari)
0 out of 5

115.00 lei

Stoc epuizat

 • Descriere

 • Cremă cu factor de protecție SPF 30 cu ingrediente naturale. În timpul lunilor de vară, importanța cremelor de protecție solară nu poate fi subestimată. Această cremă ajută la prevenirea acțiunii razelor ultraviolete – UVA si UVB, precum și la prevenirea deteriorării pielii. Razele UVB sunt responsabile pentru arsurile solare, în timp ce UVA au mai multe efecte nocive pe termen lung, cum ar fi ridarea și îmbătrânirea prematură.

  Să înțelegem mai bine cum acționează o cremă cu factor de protecție SPF 30 cu ingrediente naturale

  Dacă te întrebi ce semnifică numărul de pe crema cu SPF.  Răspunsul îl vei primi în cele ce urmează. Aceste numere sunt un fel de evaluări ale SPF-ului. Ele încep de la 2 și ajung până la 70. Acestea măsoară efectul de protecție solară împotriva razelor UVB. Numărul de pe SPF este direct proporțional cu durata lor de acțiune. Cu alte cuvinte, cu cât numărul este mai mare, cu atât vei fi protejat mai mult de reazele ultraviolete atunci când te expui la soare. În principiu, o cremă cu SPF 15 te va proteja 150 de minute. Dar toți cei care ciresc acest articol trebuie să conștientizeze că intensitatea razelor diferă. Dacă razele sunt mai intense atunci o cremă cu SPF 15 nu te va mai proteja 150 de minute, ci mai puțin.

  Pielea ta va suferi daune chiar dacă nu va fi arsă de soare. Crema cu SPF este indispensabilă în timpul verii, dar este la fel de importantă pe tot parcursul anului. Razele UV sunt la fel de daunatoare în timpul iernii, cum sunt și în timpul verii.  Razele UVA pot penetra chiar și fereastra din sticlă. Mai mult, chiar dacă este greu de crezut, razele UV sunt chiar mai daunatoare în zilele cu zăpadă.

  Mod de prezentare

  Tub de 75ml.

  Ingrediente

  30% gel pur de Aloe Vera
  Alantoină
  Elastină
  Colagen
  Acid hialuronic
  Ulei de morcov

  Produs în Insulele Canare cu ingrediente naturale organice.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă cu factor de protecție SPF 30 cu ingrediente naturale”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *