Balsam de păr cu Aloe Vera din culturi organice

Balsam de păr cu Aloe Vera din culturi organice

(0 evaluari)
0 out of 5

70.00 lei

Acesta este un produs ideal pentru părul vopsit și fragil

În stoc

 • Descriere

 • Balsam de păr cu Aloe Vera din culturi organice, ideal pentru păr tern și vopsit. Acesta are capacități excelente de regenerare și hrănire, care ajută la o bună hidratare și în același timp, o revenire la pH-ul natural al scalpului. Făina de germeni, împreună cu gelul pur de Aloe Vera, revitalizează părul de la rădacină până la vârf.

  Beneficii balsam de păr cu Aloe Vera din culturi organice

  După ce ți-ai trecut părul prin tot felul de operații stresante de aranjare a lui, balsamul este ingredientul care ajută la refacerea acestuia. Iată doar o parte dintre beneficiile balsamului de păr:

  • Balsamul previne deteriorarea firului de păr. Chiar dacă în prezent părul tău nu este deteriorat, acesta poate fi supus poluării sau are de suferit de pe urma plăcii de păr, a uscătorului, a soluțiilor pentru styling.
  • Balsamul de păr hidratează părul și îl face mai ușor de aranjat. Fără aplicarea unui balsam în mod frecvent, părul tău va fi mai uscat și cu textură sârmoasă.
  • Contribuie la elasticitatea părului – agrafele de păr și alte accesorii de păr țin părul în tensiune și îl pot rupe. Pentru a combate ruperea, părul are nevoie de un balsam de păr hrănitor și hidratant. Acest balsam are în componența sa gel de Aloe Vera care contribuie la hrănirea firului de păr în profunzime.

  Ingrediente active 

  Aloe Vera: compoziția Aloei Vera este asemănătoare cu cea a keratinei, o proteină esențială din firul de păr. Aceasta hrănește părul cu proteina de care are cea mai mare nevoie. Rezultatul este un păr mai flexibil și mai rezistent.
  Ulei din făina de germeni: bogat în lipide și vitamine. Acesta are efect de hidratare și împrospătare.
  Vitamina E: este hrănitoare, contribuind la creșterea firului de păr.

  Cantitate: 200 ml

  Produs în Insulele Canare cu ingrediente naturale, din culturi organice.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam de păr cu Aloe Vera din culturi organice”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *