Stoc epuizat
Apă de gură cu gel de Aloe Vera

Apă de gură cu gel de Aloe Vera, care previne apariția cariilor

(0 evaluari)
0 out of 5

45.00 lei

Stoc epuizat

 • Descriere

 • Apă de gură cu gel de Aloe Vera, care previne apariția cariilor. Periajul și folosirea aței dentare sunt cele mai bune metode pentru a evita problemele de sănătate orală, cum ar fi gingivita. Dacă adăugaugi și apă de gură în ecuație ești pregătit pregătit pentru succes. Apa de gura este un instrument eficient în lupta împotriva cariilor dentare, gingivitei, precum și menținerii dinților sănătoși. Aici sunt doar câteva avantaje ale utilizării apei de gură cu gel de Aloe Vera.

  Apă de gură cu gel de Aloe Vera, care previne apariția cariilor – beneficii

  • împrospătează respirația – în primul rând, și cel mai evident, apa de gură reduce temporar respirația urât mirositoare. Cu o varietate de arome, apa de gura ucide bacteriile, care cauzează respirația urât mirositoare.
  • previne acumularea plăcii dentare – cu toate că previne acumularea plăcii, nu se poate elimina placa existentă deja în gură. Pentru tratarea unei astfel de probleme este necesară vizita la medicul dentist.
  • elimină resturile – majoritatea oamenilor folosesc apa de gură numai după periajul dentar. Acest obicei este unul bun, însă apa de gura poate fi, de asemenea, folosită înainte de periere, pentru clătirea oricăror particule rămase după fiecare masă și după utilizarea aței dentare.
  • previne aparițai cariilor dentare – utlizează în mod regulat această apă de gură îninte de periajul detnar, cât și după acesta, iar în acest mod poți reduce apariția cariilro dentare.  Această apă de gură are o concentrație ridicată de minerale, contribuind la întărirea smalțului.

  Mod de utilizare apă de gură cu gel de Aloe Vera

  Utilizează apa de gură după fiecare masă, înainte și după periajul dentar.

  Mod de păstrare apă de gură cu gel de Aloe Vera

  Dat fiind faptul că această apă de gruă are o concentrație ridicată de gel natural de Aloe Vera, ai grijă să depozitezi produsul la frigider, după ce ai deschis sticla.

 • Recenzii (0)

 • Recenzii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de gură cu gel de Aloe Vera, care previne apariția cariilor”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *