Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Cum poţi învinge astenia de primăvară cu ajutorul Aloe Vera

Nici nu a început bine primăvara, și tu deja te resimți? Oboseala și tristețea inexplicabilă și-au făcut loc în cuibușorul tău altfel intim, plin de fericire? Este posibil să suferi de astenia de primăvară.

Avem o veste rea și una bună! Începem cu cea neplăcută: astenia de primăvară este un fenomen real, care afectează tot mai mulți oameni, și nu o legendă de speriat adulții care circulă prin popor.

Există însă și o parte pozitivă: astenia de primăvară nu durează mai mult de maximum 3 săptămâni, iar magica noastră Aloe Vera este gata să se interpună între tine și toate acele senzații îngrozitoare! Află acum!

Ce este astenia de primăvară și care sunt simptomele sale?

Cum se încheie iarna, ai crede că e cazul să zburzi de fericire, înviorată de vânticelul lejer, de temperaturile plăcute și de optimismul care palpită în aer. Cu toate acestea, tu te simți letargică, lipsită de energie și chiar cuprinsă de stări de tristețe și de dezolare inexplicabile?

Nu te teme, nu e nimic în neregulă cu tine, e doar impactul vremii. Mai ales în condițiile schimbărilor climatice din ultima perioadă, astenia de primăvară a devenit tot mai acută și tot mai prezentă în rândul populației de toate vârstele.

Cum se explică acest fenomen? Conform specialiștilor, astenia de primăvară „lovește” în primul rând hipotalamusul, o regiune situată la baza creierului, imediat sub talamus. Această glandă reglează apetitul, visurile și reacția la temperatură, ceea ce poate explica de ce ne simțim deviate total de la axa și echilibrul nostru în această perioadă.

Cum să îți dai seama dacă suferi de astenie de primăvară? Iată care sunt cele mai comune semne:

  • apatie;
  • pierderea poftei de mâncare;
  • stare de tristețe și dezolare, aparent fără cauză;
  • diminuarea libidoului;
  • scăderea capacității de concentrare;
  • iritabilitate sau schimbări bruște de dispoziție;
  • stare de rău fizic;
  • dureri de cap;

Aloe Vera luptă împotriva asteniei! Iată cum!

Am ridicat Aloe Vera undeva sus pe un piedestal și suntem convinși că nu există boală, stare de rău sau simptom împotriva căruia să nu aibă măcar un cuvânt de spus. Vestea bună e că „planta nemuririi” luptă pe mai multe fronturi cu astenia de primăvară. Descoperă ce minuni face!

Bea un smoothie pentru energizare!

Smoothie energizant cu Aloe Vera

Ingrediente:

O linguraă de gel pur din Aloe Vera

Iaurt grecesc – 300gr.

O linguriţă din seminţe de chia

O linguriță de scorțișoară

Două linguri de miere

Un sfert de linguriță de nucșoară

O banană

Patru cuburi de gheață

Cafea rece – 235ml

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele în blender ș̦i mixează cu voie bună până la omogenizare. Adaugă spre final gheața pentru a nu se mărunți prea tare și savurează o băutură delicioasă! Dacă nu vrei totuși ca mixul tău să fie prea rece, poți renunța la gheață.

Smoothie-ul va energiza grație conținutului ridicat de antioxidanți și va întări sistemul imunitar, ceea va preveni și predispoziția spre răcelile de primăvară. În plus, gustul său divin te face să uiți instant de gândurile rele.

Aplică pe ten o mască pentru ten sensibil!

Ingrediente:

1 linguriță de turmeric pudră;

1 linguriță de gel proaspăt de Aloe Vera

1 linguriță de apă de trandafiri.

Pregătire și utilizare:

Amestecă toate ingredientele într-un bol, aplică pe piele cu mișcări iubitoare și lasă să

acționeze timp de 10 minute. Clătește cu apă caldă și bucură-te apoi de o doză

binemeritată de relaxare și de fericire!

Tenul are de suferit intens când vine primăvara. Radiațiile sunt mai puternice, diferențele de temperatură contribuie la apariția iritațiilor și a petelor pigmentare, iar luminozitatea e un vis demult apus. Din fericire, virtuțile calmante ale Aloe Vera, conjugate cu proprietățile de depigmentare și antiinflamatorii ale turmericului, consolidează o formulă magică pentru bietul tău ten lovit de astenie.

Prepară un ceai pentru suflet împăcat!

Ingrediente:

  • un pliculeț din ceaiul tău preferat;
  • gelul dintr-o frunză de Aloe Vera.

Mod de preparare:

Pune ceaiul la fiert și, când e gata, adaugă gelul extras dintr-o frunză de Aloe Vera. Savurează încet, cu înghițituri mici, liniștindu-ți sufletul tulburat de atâtea și atâtea schimbări.

Așează planta magică în casă!

Aloe Vera nu îți schimbă viața doar așternută pe piele sau consumată sub formă de gel, ci pur și simplu fiind acolo, alături de tine. Plină de energii pozitive, reverberând de prospețime și de vitalitate, Aloe Vera te trezește la viață, te calmează, te liniștește, te umple de compasiune și de iubire.

Culoarea sa verde e un stimulent natural, care alungă apatia cauzată de astenia de primăvară, care aduce viață, care vindecă și care alină. Senzația de rău și dezolarea fără motiv nu vor mai avea nicio șansă în fața acestui prieten mereu fidel.

Află mai multe de aici unde să îți așezi planta în casă!

Astenia de primăvară nu are nicio șansă în fața Aloe Vera! Aplică sfaturile noastre și vezi cum ți se transformă starea de spirit și cea fizică, frunză cu frunză, picătură de gel cu picătură de gel.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Alte sfaturi
E seară, ai ajuns acasă de la muncă sau de…
0