Aloe Vera și combinația perfectă pentru smoothie-uri delicioase și pline de vitamine

25/01/2017
Aloe Vera și combinația perfectă pentru smoothie-uri delicioase și pline de vitamine

Dacă nu ai încercat încă Aloe Vera și ești îngrijorată cu privire la gust, nu îți face griji, Aloe Vera are beneficii medicale care nu se diminuează atunci când este amestecată cu alte sucuri de fructe. Aloe Vera completează valoarea nutritivă a multor fructe și legume proaspete. Nu îți fie teamă să amesteci cu fructe și legume când bei sucul de Aloe Vera. Experimentează suficient cât să îți poți dezvolta chiar rețetele proprii cu gel pur de Aloe Vera.

Rețetele enumerate mai jos sunt doar câteva modalități creative prin care poți face dintr-o băutură cu Aloe Vera o experiență placută și gustoasă. Se pun toate ingredientele în blender și se amestecă până la omogenizare. În funcție de cât de dulce dorești băutura, poți adăuga miere dupa gust. Fiecare rețetă este bună pentru o porție și conține cam 100 g de gel de Aloe Vera, cantitatea maximă recomandată zilnic, pentru a primi toate beneficiile din Aloe Vera.

Dacă dorești să reduci cantitatea de gel de Aloe Vera la 50g (cantitatea minimă recomandată), pur și simplu adaugi 4 linguri în loc de 8.

Notă: sucul de gel din Aloe Vera este foarte bun și simplu. Este plin de vitamina C, iar îndulcit cu miere sau suc organic de trestie are un gust delicios, dulce și răcoritor.

Smoothie Choco-Banana cu Aloe Vera

Ai nevoie de: 1 pahar de lapte cu ciocolată; 250 ml lapte degresat sau lapte de soia; 8 linguri gel de Aloe Vera; 1 banană.

Smoothie cu miere, căpșuni și Aloe Vera

Ai nevoie de: 1/2 kg căpșuni congelate sau proaspete; 1/2 lămâie stoarsă; 1/2 ceașcă de ceai de ghimbir; 2 linguri de miere; 8 linguri gel de Aloe Vera.

Smoothie cu Aloe Vera contra stresului

Ai nevoie de: 2 și 1/2 căni căpșuni; 1/2 cană de suc sau nectar de căpșuni; 1 piersică; 1 cană iaurt simplu; 8 linguri gel de Aloe Vera.

Smoothie cu fructe și Aloe Vera fără grăsimi

Ai nevoie de: 1/4 cană de mere felii; 1/4 cească piure banană; 1 portocală stoarsă; 4 linguri de miere; 8 linguri gel pur de Aloe Vera.

Smoothie nebunie cu Mango și Aloe Vera

Ai nevoie de: 2 căni de vanilie sau iaurt simplu; 1 cană nectar de mango; 2 fructe de mango, tocate; 8 linguri gel pur de Aloe Vera.

Smoothie tropical cu Aloe Vera

Ai nevoie de: 1 fruct papaya, tocat și fără semințe; 1 piersică tocată; 2 bucăți fructul pasiunii; 150 ml suc de portocale; 8 linguri gel pur de Aloe Vera.

Sper că v-am făcut ziua mai colorată cu aceste rețete de smoothie-uri. Chiar dacă multe dintre ele nu pot fi preparate, deoarece aveți nevoie de fructe de sezon, nu vă fie teamă să le înlocuiți cu alte fructe de sezon. În plus, nu uitați că gelul de Aloe Vera este mult mai eficient dacă ți-l prepari acasă. Cumpără frunze de Aloe Vera pentru gel de Aloe Vera.