Comenzile în valoare de minimum 180 lei beneficiază de transport gratuit

Aloe Vera în Feng Shui: unde trebuie aşezată planta ca să îți aducă noroc

De la Cleopatra încoace, admiratorii Aloe Vera au făcut tot posibilul să țină planta cât mai aproape de casa și de sufletul lor. Nici nu e de mirare că acest crâmpei de magie pe care ni-l dăruiește natura e atât de iubit: cu ale sale peste 200 de substanțe active de care nu ne mai săturăm să îți povestim, cu capacitate extraordinară de vindecare, detoxifiere, relaxare și purificare a organismului, curativă, polivalentă, 100% naturală, Aloe Vera e regina neîncoronată a plantelor.

E de la sine înțeles că o iubești (și merită toată afecțiunea ta), dar unde o plasezi în casă pentru a-ți aduce noroc? Azi te învățăm cum să te bucuri cu și mai mult spor (da, este posibil) de planta alintată de egiptenii antici cu apelativul „planta nemuririi”.

Un strop de Feng Shui: ce semnificaţii are Aloe Vera?

O plantă cu frunze cărnoase, suculente, care cresc în formă de suliță și sunt înconjurate de țepi, Aloe Vera pare să fie expresia pură a spiritului de supraviețuire. Nici nu e de mirare când deții atât de multe substanțe benefice că trebuie să te păzești de prădători. Considerată o plantă magică încă din timpul Egiptului Antic, Aloe Vera aduce noroc, pace și prosperitate în casă.

O plantă sacră în Feng Shui, Aloe Vera e corespunzătoare a elementului pământ, deși frunzele sale țepoase pot anticipa și o corespondență cu focul. Cu toate acestea, pământul e elementul caracteristic al „plantei nemuririi”. Ce înseamnă acest lucru? Că Aloe Vera aduce energie vitală, că te încurajează să crești, să te dezvolți, dar și că inspiră compasiunea, bunătatea și flexibilitatea, făcându-le să sădească în sufletul tău, dar inspirându-le și în inimile celor care îți calcă pragul.

Un element important de care se ține cont în Feng Shui este nuanța de verde a plantei. Promovând regenerarea, susținând sănătatea și vindecând, verdele plantelor este culoarea care propagă vitalitatea, energia și puterea într-un interior armonios Feng Shui.

E adevărat că sunt anumite voci care atrag atenția asupra aspectului țepos al frunzelor de Aloe Vera, care pot perturba o ambianță Feng Shui. Se spune că frunzele pot emite din această cauză Sha Chi, tipul de energie negativă cel mai puternic în Feng Shui, cel care poate aduce ghinion, boală sau nefericire ocupanților spațiului în care predomină. Fiind însă vorba despre o formă de apărare rânduită de natură, țepii Aloe Vera nu sunt aducători de Sha Chi, cel puțin nu în conotația sa negativă, ci mai degrabă purtători de protecție. Așa cum apără Aloe Vera de prădători, interpunându-se ca un scut între elixirul magic, gelul binefăcător, și lumea de dincolo de el, frunzele ascuțite vor acționa ca un scut între tine și cei ce vor să îți facă rău. Cu alte cuvinte, numai de bine!

Unde așezi Aloe Vera în casă?

Pornind de la conotațiile plantei, specialiștii în Feng Shui ne îndeamnă să așezăm Aloe Vera în spațiile dedicate bunăstării sau sănătății. Va fi minunată în grădină, pe timp de vară, pe terasă, pe balcon sau în orice alt spațiu liber.

Dacă o preferi în casă, așeaz-o în colțuri unde beneficiază de lumină și căldură, aspecte la care e bine să fii atent mai ales pe timp de iarnă. Evident, nu o plasa lângă o sursă directă de căldură, așa cum sunt radiatoarele sau caloriferele, dar ai grijă să dețină acces direct la lumina naturală.

E bine de asemenea să ții planta minune departe de cei mici, care se pot înțepa ușor în frunzele ei.

De ce să mai ții cont? Ca orientare, Aloe Vera se simte cel mai bine în est, sud-est, nord sau sud. Astfel planta va fi în elementul său, iar tu te vei simți reconfortată, alinată, fericită, în deplină conexiune cu energiile pozitive ale Universului.

Magică, simbol al prosperităţii, aducătoare de fericire și de sănătate, buna noastră Aloe Vera aduce viață, energie, vitalitate în spațiul tău Feng Shui. Sporește vibrațiile pozitive apelând la plante mângâiate direct de atingerea catifelată a soarelui mediteranean, precum cele pe care ți le propunem noi. La Regina Plant poți cumpăra frunze de Aloe Vera sau plante care să desăvârșească spațiul în care trăiești. Noi ți le trimitem pline de dragoste și de good vibes, nu mai rămâne decât ca tu să le așezi unde trebuie, și anume unde te îndeamnă inima, mai înainte de Feng Shui.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Alte sfaturi
In ultimii ani, conexiunea dintre zona intestinelor si sanatatea mentala…
0