3 măști naturale, preparate din gel pur de Aloe Vera

25/01/2017
3 măști naturale, preparate din gel pur de Aloe Vera3 măști naturale, preparate din gel pur de Aloe Vera

Fie că ești în căutarea unui ingredient natural pentru a obține un ten mai luminos sau cauți  un remediu pe bază de plante pentru cicatricile cauzate de acnee, pete întunecate, riduri, arsuri solare sau pigmentare – Aloe Vera este cel mai bun remediu pentru toate problemele legate de piele.

Am mai spus acest lucru și în alte articole de pe blog, cel mai bun lucru la Aloe Vera, este că se potrivește tuturor tipurilor de piele. 🙂 Mai jos îți oferim câteva rețete de măști pentru față, preparate cu gel de Aloe Vera. Alege una potrivită texturii pielii tale și bucură-te de rezultate. 🙂

Mască de față cu gel pur de Aloe Vera, pentru combaterea acneei și vindecarea coșurilor 

Această mască are efecte antiseptice, antibacteriene și antifungice. Este o mască eficientă în combaterea microbilor și în prevenirea apariției coșurilor.

Ingrediente: gel de Aloe Vera – 2 lingurițe; o mână de frunze din busuioc. Gelul de Aloe Vera îl poți obține direct din frunze, iar frunzele de Aloe Vera le poți cumpăra de aici.

Pisează frunzele de busuioc, folosind puțină apă; adaugă gelul de Aloe Vera în compoziție; amestecă bine. Aplică masca pe zona afectată și așteaptă să se usuce, apoi spală cu apă călduță.
Mască cu Aloe Vera pentru îndepărtarea punctelor negre și albe

Această mască pătrunde în celulele pielii și îndepărtează, praful, murdăria și excesul de ulei, prin urmare, conferă strălucire feței tale.

Ingrediente: zahăr tos brun – 1 lingură; gel pur de Aloe Vera. Se amestecă zahărul brun și gelul de Aloe Vera; se aplică masca pe față și se masează fața cu mișcări circulare, timp de 3-4 minute; se clătește fața cu apă călduță.

Mască cu Aloe Vera pentru un ten mai strălucitor și radiant

Aloe Vera repară pielea deteriorată, iar în combinație cu papaya, deschide porii, penetrând straturile cele mai profunde. Rezultatul este o piele fină și strălucitoare, care ne va încânta simțurile si privirea.

Ingrediente: fructe de papaya coapte – câteva bucăți; gel pur de Aloe Vera – 2 linguri. Amestecă gelul de Aloe Vera și fructele coapte de papaya într-un blender pentru a forma o pastă fină. Cu acest amestec masează fața și gâtul. Lasă masca timp de 15-20 de minute să acționeze, iar apoi îndepărteaz-o cu apă rece. Și asta nu este tot. În zilele ce urmează, îți voi împărtăși multe alte măști naturale pentru un ten rasfațat.

Aaaaaa și dacă dorești să primești alte rețete de acest gen, nu uita să ne lași adresa de mail.